Gezondheid

Chocolate Slim voor gewichtsverlies: de samenstelling, zoals het drinken effect

Welke goederen niet worden geproduceerd, zodat mensen kunnen snel en effectief gewicht te verliezen! Om Badam had al gewend aan, maar er zijn lolly’s en gom, en energie om saaie perfecte figuur. Een van de meer ongebruikelijke instrumenten is de Chocolate Chocolate Slim schudden Die is niet zo slecht, maar als een natuurlijke drank die gewichtsverlies bevordert.

Een zeer verleidelijk aanbod, gezien het feit dat is meestal om te verminderen calorieën dieet moet alles opgeven zoet. En hier – zoals een heerlijk dessert! Hoe aan de verwachtingen van klanten heldere en veelbelovende reclame voldoen?

Wat is het Chocolate Slim?

Chocolate Slim – het is een chocolade milkshake, die door het versnellen van de stofwisseling door middel van natuurlijke ingrediënten, gewichtsverlies bevordert. Verkocht in poedervorm, toen verdund met heet water of melk verandert in een heerlijk drankje.

Echt verontrustend dat er geen beschikbare bepaalde fabrikant. Op sommige sites worden weergegeven aan iedereen die geen slaaf van Moskou, OOO, anderen toeschrijven zijn ontwikkeling van het Franse bedrijf Fito Slim Balance, en sommige bronnen eigenlijk zei dat het Amerikaanse producten. De kwestie van het auteurschap blijft open. Bovendien is dit wonder chocolade een paar heldere websites, en die men werkelijk is, is moeilijk te zeggen.

Composition Chocolate Slim

Chocolate Slim aangeprezen als natuurlijke complex. Elk ingrediënt is een geschenk van de natuur, een product dat gewichtsverlies bevordert. Er zijn in totaal 6 componenten.

behoeft geen introductie, want het wordt al lang gebruikt in de industrie als een effectief middel voor gewichtsverlies, zowel afzonderlijk als in de samenstelling van geneesmiddelen en voedingssupplementen. Groene koffiebonen, in de eerste plaats, blokkeren de aanvallen van de honger, zodat u de meest rigide dieet te weerstaan. Ten tweede is het een natuurlijke energie drankje dat een last van levendigheid voor de hele dag geeft. Maar als er veel kracht en trainingen zijn intenser en bewegen meer wenselijk, en calorieën verbruikt het maximale aantal.

Een andere bekende manier om gewicht te waarrond werd onlangs geruchten verliezen. Vermoedelijk deze exotische plant groeit alleen in Tibet en de Himalaya is een echte elixir van een lang leven en jeugd, enz. Nu is de mythen hebben persoals, en vond dat dit is een veel voorkomende struik van de familie Solanaceae, die kan worden gevonden in de VS en in Europa, maar je kunt nog steeds in de tuin groeien. By the way, de wetenschappelijke naam van de plant is niet welluidend – Dereza gewone. Over wat is het effect van de Goji bessen op het lichaam, zijn studies nog steeds uitgevoerd. Maar in Chocolate Slim ze beweerden dat als een natuurlijke vetverbrander die na gewichtsverlies, kan afzetting van vet in probleemzones te voorkomen.

Maar dit product echt nuttig. Spaanse saffraan, zoals dat heet is inderdaad een krachtige antioxidant en bevat veel calcium, omega-3 vetzuren en voedingsvezels. Chia zaden is zeker niet schadelijk voor de gezondheid. Echter, in Chocolate Slim verklaarden zij als vetverbranders, hoewel het logisch om te veronderstellen dat ze geven een snelle verzadiging zou te wijten zijn aan de aanwezige weefsel.

In Chocolate Slim kun je deze exotische vinden. Acai is een Braziliaanse palmboom bekend om zijn fruit, wordt het extract waarvan ook vaak gebruikt door fabrikanten van geneesmiddelen voor gewichtsverlies. Ze werden gepromoot als een grote natuurlijke vetverbranders, is een onuitputtelijke bron van antioxidanten die kanker en te waarschuwen, en om te helpen gewicht te verliezen, en het cardiovasculaire systeem te verbeteren. Dit alles wordt geschreven in de reclame van onze chocolade shakes. Echter, in 2010, de Amerikaanse Federal Trade Commission heeft aangekondigd dat al deze eigenschappen van acai marketing fabrikanten.

Het is een liefde voor hun uitstekende smaak en uitstekende sfeer die het geeft. Al deze positieve punten zijn ook overgebracht naar de Chocolate Slim. Het geeft je energie, zal de afbraak van vetcellen te bevorderen, zal het immuunsysteem niet verzwakken. Met het, zult u niet het gevoel hunkeren naar voor snoepjes. En nog belangrijker – het kan u helpen om echt gelukkig want na cacao in het lichaam en verhoogt het niveau van endorfine, de beroemde hormonen van vreugde. Dus gewicht zal met een glimlach op haar gezicht.

De schimmel is een polypore die groeit op bomen, heeft een grote populariteit in het Oosten. Tibetaanse monniken noemde het een geschenk van de goden voor alle ziekten. Bovendien geneeskrachtige eigenschappen van Ganoderma is herhaaldelijk bevestigd door tal van moderne studies. Fabrikanten gebruikt zijn vermogen om cholesterol te verlagen en te activeren lipolyse.

Dat geeft een analyse van de samenstelling van de Chocolate Slim? Alle 6 ingrediënten zijn inderdaad natuurlijk. Twijfel Goji en acaibessen als schandalig, die zijn bekritiseerd als vetverbranders. Deze functie is nog te bewijzen (of weerleggen). Zoals voor de andere componenten, zijn ze gezond en goed zelf te zien zijn als een middel voor gewichtsverlies. Dus, in theorie de cocktail effectief moeten zijn.

Het mechanisme van gewichtsverlies Chocolate Slim

Chocolade slank gewichtsverlies bevordert door het stimuleren van biochemische processen:

 • de eetlust wordt onderdrukt en de wens om te bewegen en te oefenen wordt verhoogd;
 • als gevolg van de verbruikte calorieën minder en bracht meer;
 • vetten worden verbrand en niet langer actief afgezet in probleemgebieden;
 • blokken cravings voor zoete voedingsmiddelen, zodat het overtollige koolhydraten het lichaam niet krijgen;
 • in grote hoeveelheden produceert endorfines, die kan weerstaan ​​aan een hongerstaking te beëindigen.

In tegenstelling tot sommige bronnen, de cocktail heeft noch een laxeermiddel, noch een diureticum effect. De functie van vetverbranding.

Voor het resultaat – dit is een zeer controversiële kwestie. Volgens de fabrikanten, zal Chocolate Slim zorgen voor 1 maand tot 10 kg te verwijderen. Maar is het mogelijk zonder beperkingen in het dieet en de extra lichaamsbeweging?

Contra Chocolate Slim

Ach, zelfs natuurlijke ingrediënten niet deze cocktail van contra-indicaties te redden. Dezelfde Goji bessen en acai, het is onbekend hoe gevolgen hebben voor een bepaald orgaan. En groene koffie en cacao zijn zelfs bio, die zich niet kunnen veroorloven.

Niet aanbevolen voor:

 • de zwangerschap;
 • lactatie;
 • de leeftijd van 16 jaar;
 • ouderdom;
 • hypertensie;
 • overgevoeligheid voor het geneesmiddel;
 • ziekten van het maagdarmkanaal.

Waarom fabrikanten wijzen er niet op in de lijst van contra-indicaties ernstige aandoeningen van het centrale zenuwstelsel en slapeloosheid? Als een persoon die lijdt aan slaapstoornissen zal binnen een maand aan de drank gemaakt van cacao en groene koffie verbruiken, zal het alleen maar verergeren het probleem. Dus degenen die zijn op hun hoede voor energy drinks en koffie voor een of andere reden, moet hiermee rekening te houden.

Gebruik instructies Chocolate Slim

Met de handleiding is het niet zo makkelijk als we zouden willen. Hier is advies over het gebruik van de originele verpakking:

 • 2-3 theelepels poedersuiker en 200-250 ml heet water / magere melk;
 • om tijdens of na het eten nemen;
 • de tweede helft van de dag te gebruiken, maar niet later dan 3-4 uur voor het slapen gaan;
 • de gewicht-verlies bedraagt ​​2-4 weken.

Echter, het netwerk in verschillende bronnen deze handleiding ondergaat een fantastische metamorfose. Vergelijk:

 • verdunde melk is niet slecht om gewicht te verliezen;
 • slechts een half uur / 2 uur na een maaltijd;
 • aandringen drank ten minste 30 minuten;
 • drink 2 keer per dag: na de lunch en in plaats daarvan het diner – het wordt beter te begrijpen van het mechanisme van gewichtsverlies, omdat het aanzienlijke dieetbeperkingen vereist

(!).

Het belangrijkste hier is om uw eigen gevoel te luisteren en zich strikt te handelen volgens de instructies die wordt geleverd met gekochte cocktail. U kunt een recept om het te maken thuis, omdat alle ingrediënten hebben nu een aanbieding zelfs vinden. Extracten Ganoderma, Goji en acai te bestellen op het internet, Chia zaden gevonden in de apotheek en groene koffiebonen en cacao te kopen in een supermarkt of speciaalzaak.

Voor het maken van zelfgemaakte chocolade slanke groene koffiebonen gemalen, licht gebakken en gekookt in een cezve, als gewone koffie. Cacaopoeder giet heet water en toegediend gedurende 10 minuten. Plantenextracten en Chia zijn genomen in minimale hoeveelheid (5 g) en brouwen in een kopje kokend water, liet dit gedurende 2 uur onder het deksel. Meng vervolgens 100 ml koffie en cacao en 50 ml infusie van deze exotische.

Het is vermeldenswaard dat de smaak van deze zelfgemaakte drank is zeer ver van dat wat wordt aangeboden door de fabrikant. Het en is duidelijk: brand ontstaat in een gepatenteerd, nauwkeurig berekend formule, misschien met sommige additieven die niet zijn opgenomen in de samenstelling, wanneer de concentratie verwaarloosbaar. Een ander nadeel van huis optie – ten koste van al de ingrediënten zal duurder zijn dan een pakje bereid poeder. Het is dus niet noodzakelijk dergelijke experimenten uit te voeren, dan per ongeluk in een ziekenhuisbed.

Extra aanbevelingen Chocolate Slim

Volg de aanbevelingen van deskundigen en degenen die dat instrument al hebben meegemaakt.

Voor dergelijke extreme en toch lekker gewichtsverlies behoefte aan een medisch onderzoek passeren en raadpleeg een arts als u dergelijke cocktails kunt drinken. U moet contact opnemen met de therapeut of endocrinoloog. Om nuttig advies geven over het gebruik kan van een voedingsdeskundige of fitness trainer.

Als u sporten en willen een mooie gespierde relief te houden (of te maken), wees niet bang om de Chocolate slanke melk verdunnen, want het is een grote bron van eiwitten. Maar voeg suiker, en zelfs de substituten worden niet aanbevolen.

Het drinken van een cocktail in plaats van het diner, natuurlijk, goed, maar objectief hun eigen mogelijkheden te beoordelen: bent u in staat om te slapen na een dergelijke verkwikkende energie zal

?

De snelheid wordt individueel bepaald. Tevreden met de resultaten na 2 weken? De receptie kan worden gestopt. Wil je doorgaan? Gelieve, maar niet meer dan 1 maand.

Zonder voeding en sport gewicht te verliezen op een chocolade cocktail is moeilijk.

Een voorbeeld toont van het gebruik:

 • Dag 1: 1 theelepel poeder in 1 glas water te drinken na het diner;
 • 2-5 dagen: 2 theelepels, ook na het diner;
 • Dag 6 en daarna: om dezelfde dosering toe te voegen of na het diner of in plaats daarvan

.

Als u bijwerkingen ondervindt truc om te pauzeren.

Bijwerkingen Chocolate Slim

Over bijwerkingen Chocolate Slim in de officiële bronnen zeggen weinig, maar in de mening is dat er vermelden dat is gewichtsverlies kreeg veel ongemak. De meest voorkomende:

 • gastro-intestinale stoornissen, zoals in het geval van vergiftiging:. Misselijkheid tot braken, diarree, brok in de keel, gebrek aan eetlust, etc;
 • duizeligheid;
 • slaapstoornissen;
 • in plaats van een stormloop van kracht, nervositeit, prikkelbaarheid, agressie, stemmingswisselingen;
 • of het andere uiterste lethargie, apathie, verminderde prestaties.

Te oordelen naar de reacties, soms gebeurt op de volgende manier. Na een kop lekker (een feit) van een cocktail van ongeveer een kwart van een uur de persoon voelt instroom van krachten, vrolijkheid, hij is energiek en gelukkig (dit produceert endorfines). Echter, na 3-4 uur eindigt en herstart het zenuwstelsel. Alle krachten die in de reserves van het lichaam waren, bracht. Daarom komt er apathie en passiviteit, als er niets willen. Bent u klaar voor een maand om een ​​dergelijke “swing” tolereren, als ze je zullen beïnvloeden?

Over de effectiviteit van Chocolate Slim kunt u verschillende meningen te horen. Iemand onder de indruk van deze chocolade – zijn smaak en vetverbrandende eigenschappen. En iemand disappointedly vertelt over de verspilde geld, omdat er geen resultaat na de aanbevolen natuurlijk niet heeft bereikt. Veel hangt af van de individuele kenmerken van het organisme, van het oorspronkelijke gewicht en levensstijl het verliezen van gewicht. Als er niets verandert in het dieet en het verhogen van hun lichamelijke activiteit, is het onwaarschijnlijk dat slank kunnen helpen zich te ontdoen van een groot aantal ponden zal zijn. Alles moet worden gedaan in het complex -. De enige manier om te hopen op een slank figuur zonder schade aan de gezondheid

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *