Schoonheid

Detosil – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard, afslanken?

Nog niet zo lang geleden op de markt brengen van voedingssupplementen verscheen Detosil (Detosil) – een ander supplement voor gewichtsverlies. De fabrikanten beloven veiligheid en werkzaamheid, mooi geschilderd zijn unieke eigenschappen en een van een soort formule, maar … Hebben deze pillen zijn gunstig in vergelijking met andere voedingssupplementen van twijfelachtige actie die heeft, zo lijkt het, zijn gewend aan?

Beschrijving Detosil

Volgens de verklaringen van de producenten (Moskou bedrijf Beautyrin), Detosil heeft een gepatenteerde formule die u toelaat om gewicht te snel en zonder schade aan de gezondheid te verliezen. Geregistreerd als voedingssupplementen verkocht in de apotheek, aan te vullen is het niet. In een capsule bevat tot 600 mg werkzaam bestanddeel. Verpakking:. 30, 60 of 120 tabletten

In de samenstelling volgens de bekende vetverbranders die worden toegepast op ondoorzichtigheid, ressalat ze zonder inwendige organen aantast. Hoewel de reclame beweert dat deze vermageringsdieetcapsules zelfs de maag, lever en het hart te verbeteren.

Een andere verklaring:. Deze tabletten geen inspanning, dat is een soort sport als het gebruik ervan niet nodig is vereist

Of Detosil – dus innovatieve formule dat gewichtsverlies bevordert en gezondheid versterkt, en sport niet nodig? Claims die niet tegen de nominale waarde moet worden genomen -. Bestuderen van het materiaal en de waarheid te ontdekken

Composition Detosil

De samenstelling is echt indrukwekkend. Alle drie de actieve ingrediënten bekend als zeer effectief vetverbranders. En in het ene supplement moeten ze elkaars werking versterken. Het blijkt dat dit Supplement is een triple klap voor vetcellen.

Dankzij haar, het lichaam begint te produceren de pyruvaat zout pyrodruivenzuur. Het bevordert actief lipolyse. Deze stof als een afzonderlijke farmaceutische preparaat is toegewezen aan duurzaamheid en prestaties, intensieve vernietiging van calorieën en gewichtsverlies te verhogen. Zelf is liponzuur is een bekende manier om gewicht, die kunnen worden gekocht in tablet of ingekapselde vorm.

Het breekt niet zomaar neer vetcellen, maar actief gebruik maakt van de energie die vrijkomt voor de vorming van spierweefsel.

Om een ​​lijst van alle functies in het lichaam, is het simpelweg onmogelijk: zet ondoorzichtigheid in energie, en voorkomt spierpijn en symptomen van overtraining, stimuleert de stofwisseling (vooral eiwit), verbetert de fysieke prestaties (het verhogen van het uithoudingsvermogen), wordt beschouwd als een effectieve anabole (helpen bij het opbouwen van spiermassa).

Zeer effectief personeel is niet in twijfel. Echter, er zijn een paar controversiële momenten.

Ten eerste, als je goed op de verpakking te onderzoeken, kun je zien dat dezelfde chroompicolinaat is op de laatste plaats. En voor hem zijn stoffen zoals stearaten van magnesium en calcium, siliciumdioxide. En sommige supplementen – die schadelijk “E”, waarover zoveel is geschreven (set, bijvoorbeeld Е470). Het blijkt dat ze in capsules zijn veel meer dan chroompicolinaat.

Ten tweede, de bereiding preparaat zelf geen L-carnitine, zout van L-carnitine tartraat. In augustus 2005 heeft de Amerikaanse publiceerde de resultaten van twee onafhankelijke studies van deze stof. Volgens hen, het versnelt lipolyse en verhoogt het uithoudingsvermogen, ondanks de duur van het gebruik ervan onderwerpen op 1 maand en hun intense sport.

Dit wil niet zeggen dat het niet werkt. Gewoon niet nodig om de samenstelling idealiseren.

Het mechanisme van gewichtsverlies Detosil

Gewichtsreductie gebeurt als volgt:

 • lichaamsvet wordt actief afgebroken;
 • is er een reeks van spiermassa;
 • herstelt de verstoorde stofwisseling;
 • verminderde eetlust;
 • verbetert de spijsvertering;
 • het lichaam wordt verwijderd uit toxinen en ander vuil.

Als Detosil voert al deze functies, het is echt zal bijdragen tot aanhoudende gewichtsverlies.

Sommige bronnen belooft om alle verwachtingen te overtreffen: wordt beweerd dat in de loop (en het is slechts 1 maand!) Je kunt verliezen maar liefst 15 kg. Ten eerste is het te belastend gewichtsverlies voor het lichaam. In de tweede plaats rijst de vraag: als gevolg van wat de extra ponden zo snel het lichaam te verlaten, als er geen noodzaak om een ​​dieet of om te sporten volgen? De bovenstaande punten om een ​​dergelijk resultaat is niet genoeg.

Indicaties en contra-Detosil

Detosil – geen genezing, maar de gebruikelijke aanvullingen op het eten, maar, en wordt verkocht in de apotheek. Niettemin, in de samenstelling, verklaarde krachtige ingrediënten die hebben op het lichaam een ​​belangrijke impact. Daarom is in bepaalde situaties moet je voorzichtig zijn met de capsules te zijn.

Getuigenis

Het is BAD die speciaal zijn gemaakt om gewicht te verliezen, waardoor de indicatie voor de administratie is slechts een extra gewicht en de noodzaak van de controle over hem.

Contra

Fabrikanten in de gebruiksaanwijzing zijn slechts 3 contra-indicaties:

 • de zwangerschap;
 • lactatie;
 • individuele intolerantie van de hoofdcomponenten.

Vergeet niet om te waarschuwen dat het beter is om een ​​arts te raadplegen.

En hier is nog een controversiële kwestie: afgaande op de belangrijkste actieve componenten zijn niet allemaal de contra-indicaties. Aan de ene kant, BAD is niet het concentraat, en de inhoud in het een beetje. Maar op hetzelfde moment, het is genoeg om actief vet te verbranden? Gezien het feit dat de toeslag zal moeten drinken binnen een maand, is het goed mogelijk de accumulatie van deze stoffen in de weefsels, die slecht functioneren van sommige organen kan veroorzaken.

Bijvoorbeeld, alle supplementen chroompicolinaat volgt een lijst van contra (naast bovengenoemde):

 • nierfalen;
 • leverfalen;
 • diabetes mellitus;
 • ziekte

 • Parkinson;
 • de leeftijd van 16 jaar en na 55.

Als we praten over liponzuur, dan is het onmogelijk te gebruiken bij aandoeningen van het maag-darmkanaal -. Gastritis, maagzweren en hyperaciditeit van de maag

en L-carnitine – een nog langere lijst van ziekten waarvoor het is gecontra-indiceerd:

 • slapeloosheid;
 • HIV-infectie;
 • hoge bloeddruk;
 • dyspepsie;
 • schildklieraandoening;
 • kanker;
 • problemen met de nieren;
 • hartfalen;
 • trimethylaminuria;
 • epileptische aanvallen.

Hoewel, misschien is het gewoon muggenziften. Omdat het supplement is gecertificeerd, zijn dus getest op veiligheid voor de gezondheid.

De voors en tegens Detosil

Studeren beoordelingen over Detosil, versteld staan ​​hoeveel negativiteit mensen gooien naar de producenten. De meerderheid van de hier op neer: geld – aan de wind, is het resultaat nul. Er zijn echter ook positieve aspecten, die is ook de moeite waard om te vertellen dat het beeld volledig en objectief was. Dus, een kort uittreksel uit de recensies.

Positief:

 • geen noodzaak om vast te houden aan strikte diëten;
 • hoeft niet naar jezelf uitputten en lange uren van trainingen;
 • verbetert hart, lever, maag;
 • via het internet wordt vaak verkocht voor het aandeel, dat is $ 17,4 in plaats van $ 34,7;
 • normaliseert eiwit- en koolhydraatmetabolisme;
 • kun zonder moeite om de dagelijkse calorie-inname te verminderen, als gevolg van het blokkeren van de honger.
 • herstelt de hormonale balans;
 • fungeert als energie: mensen vieren in sommige gevallen, een sterke stijging van de vitaliteit en kracht gedurende de dag

.

Negatief:

 • laag werkzaamheid: gewichtsverlies waargenomen ofwel niet of slechts 1-2 kg voor de gehele opleiding;
 • gewichtstoename (te oordelen naar de beoordelingen, zijn dergelijke gevallen voldaan);
 • de aanwezigheid van bijwerkingen, die de instructie zegt niets;
 • de verpakking Staten niet alle benodigde informatie.

In de regel, degenen die gewicht verloren met de hulp van Detosil, volgens nog verder gespeeld sport. Maar aan de minus 15 kg per in de beoordelingen op de officiële website en de websites van derden niemand zelfs schrijft over daalde 10 kilogram vermeld maand.

Gebruik instructies Detosil

Zoals reeds vermeld, de instructie waardoor sommige kritiek. Hoe drinken voorzien, maar de dosering kan vraag rijzen

 1. Voor het aanbrengen worden aangemoedigd om te overleggen met uw arts.
 2. oraal genomen twee keer per dag, 1-2 capsules tijdens een maaltijd. Dosering gespeld een beetje wazig: Ik ben het eens, er is een verschil, hoeveel capsules om te drinken voor de 1e keer – een of twee. Meestal meer specifiek voorschrijft die slechts 1 tablet moet drinken, en wie kan en 2.
 3. Het verloop van dieet -. 1 maand
 4. Het interval tussen de gangen moet minstens 2 maanden.
 5. OL>

  In de rest van de instructies voor Detosil niet verschilt van soortgelijke middelen. Het vermeldt de samenstelling, gehalte aan biologisch werkzame stoffen (200 mg L-carnitine, 15 mg liponzuur en 50 mcg chroompicolinaat), voedingswaarde (1 kcal per 1 capsule), het toepassingsgebied, contra houdbaarheid en de voorwaarden van de uitvoering.

  In de opslag is het raadzaam om de toeslag te verbergen voor kinderen in een goed gesloten pot op een droge plaats waar de temperatuur niet boven 25 ° C te houden.

  Extra aanbevelingen Detosil

  En nu – meer info voor degenen die toch besloten om gewicht te Lipemie verliezen. Ondanks alle controversiële momenten in zijn instructies en reclame en een groot aantal negatieve beoordelingen, gewichtsverlies is mogelijk. Het belangrijkste ding met de geest te benaderen voor dit probleem. We moeten ons niet vleien dat het zal tot 15 pond te verliezen in een maand zonder enige inspanning, een beetje om ze te laten hebben.

  Het is beter om het supplement te kopen bij de apotheek of vertrouwde sites. Ondanks het feit dat duurder zal blijken, zal je niet verliezen kwaliteit en koopt echte product en niet een vervalsing.

  Als het dieet troepen daar, eet gewoon rechts:. Opgeven voor een maand van fastfood en frisdrank, beperk uw inname van schadelijke en vet voedsel

  Gezien het feit dat de samenstelling van Detosil omvat L-carnitine, is het nuttig om te sporten als het wordt beschouwd als een zeer effectieve Supplement in sportvoeding. Verwijder het – het zal bijdragen tot de opbouw van spieren en verhoging workout prestaties

  .

  Drink niet de capsules ‘s nachts. De beste optie – in de eerste helft van de dag (ontbijt en lunch). BAD fungeert voor veel energie, veroorzaakt of verergert slapeloosheid.

  Veilige schema te gebruiken: beginnen met 1 capsule in de ochtend. Drink het bij deze dosis voor 3 dagen. Als u geen bijwerkingen hebben, voeg nog eens 1 capsule tijdens de lunch. Als alles voorbij zonder gevolgen en er is een wens om de dosis bij het ontbijt te verhogen, zelfs na 3 dagen, consumeren 2 tabletten, na 3 dagen op dezelfde dag te doen.

  Als u onaangename symptomen capsules ervaren is op te schorten.

  Zeer belangrijke informatie voor gelijktijdig gebruik met Lipemie andere supplementen. In de handleiding wordt vermist en sommige bronnen hebben speciale instructies. De werking van corticosteroïden, antibiotica en anticonceptiva kan dit Knop blokkeren. Dus om te beginnen is om de behandeling te ondergaan, en vervolgens om gewicht te verliezen. En vergeet niet om na te denken over andere anticonceptie.

  En tenslotte, de laatste aanbeveling, die alle fabrikanten van voedingssupplementen voorschrijven voor gewichtsverlies. Voor het ontvangen van de toeslag die u nodig hebt om te overleggen met uw arts. Deze Raad zijn van het apparaat. Grotendeels te wijten aan het feit dat ze niet weten in welke expert en hoe om te vragen om te gaan. Wilt u alles vakkundig te doen, volg het plan:

  1. Maak een afspraak met de therapeut, vraag hen om u toe te wijzen aan een uitgebreid medisch onderzoek om ziekten op te sporen.
  2. Als u onlangs het onderzoek of de onderzoeken in het kader van hun professionele activiteiten (professionele examen) zijn verstreken, kan direct worden weggeschreven naar de endocrinoloog met mijn medische gegevens en testresultaten.
  3. Op basis van het onderzoek, de artsen zullen conclusies worden getrokken over uw gezondheidstoestand en geeft aanbevelingen. Hier is de tijd om uw wens om gewicht te verliezen met Lipemie verklaren.
  4. Hoor dan zijn mening over deze kwestie en maken hun eigen conclusie.
  5. OL>

   Een andere optie: als u een voedingsdeskundige of fitness instructeur die u vertrouwt weet, kun je hun mening te vragen. Ze zijn zeker veel gehoord over de verschillende supplementen en weten of het effect van een vetverbrander verwachten.

   Bijwerkingen Detosil

   Helaas, de instructies zijn ze niet vastgelegd, hoewel de beoordelingen kunnen vaak een negatieve houding ten opzichte Detosil wegens hen. Zeker niet meer waard dan al het ongemak toe te schrijven aan de werking van de capsules. Ze kunnen bij verkeerd gebruik Bada (genegeerd contra onredelijk verhoogde de dosering verlengde natuurlijk). Hoe dan ook, maar voor de volledigheid hier is de lijst van wat er last van sommige mensen:

 • hoofdpijn;
 • diarree of omgekeerd, constipatie;
 • lethargie, zwakte, morbide ontspanning, of, omgekeerd, een uitzinnige uitbarsting van energie, korte uitbarstingen van activiteit;
 • duizeligheid;
 • misselijkheid, soms braken;
 • slaapstoornissen;
 • allergische reactie in de vorm van urticaria.

Als de bijwerkingen aanzienlijk verergeren de kwaliteit van leven (diarree, braken, huiduitslag), van het ontvangen is te geven. Als de conditie aanvaardbaar kunt u eerst om de dosering te verminderen proberen.

analogen Detosil

aanvullingen

Precies dezelfde samenstelling, zul je niet vinden, want na al, het is een gepatenteerde formule op basis van de effectiviteit van drie vetverbranders. Is het mogelijk om deze farmaceutische preparaten apart worden aangeschaft:

 • Liponzuur, 50 tabletten, geproduceerd in Europa, voor slechts $ 0,6;
 • Chroompicolinaat: De dalingen (50 ml) in Europa voor $ 3,2; capsules van het Amerikaanse merk Solgar (90 stuks) voor $ 16,9; hetzelfde aantal capsules van het supplement (Evalar) kost goedkoper – $ 10,6;
 • L-carnitine: 30 capsules allemaal uit dezelfde Solgar – $ 32,5; 30 tabletten van het Duitse bedrijf Doppelherz zijn ongeveer $ 9,1.

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen op basis van deze ingrediënten en doet een enorme hoeveelheid.

L-carnitine (Amerikaanse merken):

 • Dymatize (60 capsules), $ 18;
 • Dymatize (90), $ 24;
 • Gaspari Nutrition (100 g), $ 35;
 • Optimum Nutrition (350 ml), $ 10;
 • Optimum Nutrition (60 capsules), $ 26;
 • SAN (100), $ 44;
 • SAN (500 ml), $ 28;
 • SAN (60 stuks), $ 19;
 • Twinlab (120), $ 54;
 • Ultimate Nutrition (30), $ 20.

L-carnitine (Duitse merken):

 • Maxler (1 liter eindoplossing), 34 $;
 • Maxler (1 l concentraat), $ 25;
 • Maxler (1 liter oplossing), 38 $;
 • Maxler (100 capsules), $ 23;
 • Maxler (100), $ 18;
 • Power System (1 liter), $ 31;
 • Power System (500 ml), $ 21;
 • Weider (100 stuks), $ 19;
 • Labrada voeding (20 PAC), $ 24.

Liponzuur (American productie):

 • Country Life (60 capsules), $ 38;
 • Jarrow formules (120), $ 73;
 • Jarrow formules (180), $ 37;
 • Jarrow formules (30), $ 28;
 • Jarrow formules (60), $ 45;
 • MRM (60), $ 42;
 • Natro (120), $ 79;
 • Solgar (50), $ 63;
 • Source Naturals (120), $ 33;
 • Source Naturals (60), $ 20.

Chroompicolinaat:

 • Chroompicolinaat;
 • Vitrum Perfomens;
 • Carnitine Plus Chrome;
 • biergist met chroom;
 • Chroompicolinaat Plus;
 • Centuri 2000.

De keuze is enorm, de enige vraag is hoe je de juiste balans te vinden. Natuurlijk kunt u ze individueel, maar of dit zo effectief? Sorteer door alles op zoek naar wat u zal helpen is om iets te vinden, maar hoeveel het tijd en geld nodig? Dus probeer Detosil kan en moet. Tenminste hij is getest op veiligheid en helpt veel mensen.

Dit vind je misschien ook leuk...