Nieuws

dr scott adviezen van deskundigenActie op organizmDr Scott

Dr Scott zijn lopende onderzoeken gericht op de werkingsmechanismen van het extract Martin verduidelijken. De resultaten van een van de nieuwe werk duidelijk aangetoond dat garpagozid garpagid en zijn niet alleen cyclooxygenase type 2 (COX-2), ze hebben een zeer selectieve werking. Daarom zijn ze veilig met anti-eenheid in vergelijking met de klassieke niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen en van natuurlijke oorsprong veelbelovende remmers van ontsteking kan zijn. Tegelijkertijd is het belangrijk om rekening te houden met de veranderende houding ten opzichte van een aantal geneesmiddelen die eerder

effectief voor de behandeling van artrose werden beschouwd.

Bovendien vertoont hij antioxiderende eigenschappen. Meer gedetailleerd de moleculaire aspecten van de werking van het extract worden getoond in fig.

Een grotere studie met 250 patiënten met artrose van de heup of knie vervangende operatie, uitgevoerd in 2002. Tijdens de 8 weken kregen de patiënten klauw 2.400 mg extract van de duivel (dagelijkse dosis gebaseerd op garpagozid was 50 mg).

Reviews voor Dr Scott

Een gevolg van verminderen van het gehalte van iNOS minimaal vorming van stikstofmonoxide, die leidt tot een vermindering van de expressie van lipide peroxidatie. Onder de geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van artrose, Martin extract toegewezen complex pivoterende actie. Verder basis van een extract MARTIN oefent anti-inflammatoire en analgetische en chondrobeschermende effect.

Opdracht MARTIN extract geurige wanneer phi bromialgii, zoals bij osteoartritis en lumbale pijn geassocieerd met een afname NSAIDs (zie hierboven ;.). Doel extract geurige Martino lumbale pijn, zoals bij osteoartritis geassocieerd met een vermindering NSAIDs (zie hierboven ;.). Volgens het onderzoek dat we hebben gevonden [20-23, 25-27], Martin geurig extract vermindert de ernst van de pijn in de rug bij 40- 50%. De pijn verdween volledig in 2,5-20% van de patiënten. Door de aanwezigheid van COX-2 te verlagen wordt gevormd kleiner prostaglandine ontsteking mediëren exsudatieve fase.

  • als een zeer goed volgens de World Health Organization, een stijging
  • zelf, patiënten beoordeelden de therapie extract H.
  • Efficiency dopolneniea beoordeeld door een arts 20% van de wereldbevolking lijdt aan ziekten van de gewrichten. en goed in 82,9% van de patiënten.
  • procumbens als even doeltreffend in vergelijking met de vorige behandeling bij 30,8% van de gevallen en in 62,4% van de gevallen gaf doeltreffender.
  • de onderzoekers concludeerden dat het hoge rendement van het extract H.

Ook is aangetoond dat bepaalde verbindingen van de haaienkraakbeenextract werkzame antioxidansactiviteit, om cellen te beschermen tegen agressieve hydroxylradicalen. Verdraagbaarheid extract geurige MARTIN blijkbaar groter dan die van selectieve remmers van COX-2. Drie meta-analyses uitgevoerd in 2007 en beschikt in totaal over 14 klinische studies, werd opgemerkt dat Martin geurig extract is een effectieve anti-inflammatoire en pijnstillende

supplement, in het bijzonder met betrekking tot gezamenlijke symptomen [28-30]. Dit komt overeen met de bevindingen van deze beoordeling.

Bovendien wordt aangetoond immunomodulerende (activering van cellulaire immuniteit en humorale factoren) en een anticarcinogene effect van haaienkraakbeenextract die het mogelijk maakt om het lichaam te beschermen tegen verschillende infecties en tumoren. Een aantal stoffen vertonen kraakbeen anti-angiogeen effect, d.w.z. remt de vorming van nieuwe bloedvaten naar solide tumoren door het blokkeren van hun maaltijden.

Laten we eens kijken bij deze kwesties, evenals wat er nieuw is in de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat verscheen voor de laatste keer. De belangrijkste werkzame bestanddelen van het extract zijn de gingerols Ginger, shagaoly, etherische oliën (seskviterpeny- zingiber, curcumine, beta-bisabolon).

Voor een lange tijd, en voor duizenden jaren gemberwortel is gebruikt in China voor de behandeling van reumatische ziekten. Gember vermindert de vorming van pro-inflammatoire stoffen in het lichaam – van prostaglandinen en leukotriënen die pijn veroorzaken ondersteunende inflammatoire en allergische processen. Ginger extract verbetert de beweeglijkheid van de gewrichten, verlicht zwelling, ontsteking lost. Haaienkraakbeenextract heeft diverse chemische samenstelling en omvat ongeveer 40 verschillende eiwitten, proteoglycanen, uronzuur, chondroïtinesulfaat, keratansulfaat, lysozym, trypsineremmer, chymotrypsine, plasmine, collagenase en andere verbindingen.

Dr Scott

Dr Scott in Moskou

Dit is niet verwonderlijk, want onze gewrichten, spieren, rug en botten dagelijks ervaren van een enorme last die het zwaarder dan minder aandacht die wij voor hen zorgen, het niet naleven van de schijnbaar eenvoudige regels tijdens werk, studie of vrije tijd. Spreken van outdoor-activiteiten, het, net als vele sporten kunnen ook een bron van intense stress, die op hun beurt, zijn vaak de oorzaak van de verwondingen zijn. En nu, pijn in de rug zelfs na de kleine lading, begint te “schieten” in de rug ischias, hoeft gewrichten niet buigen in die mate dat het soms afdalen of beklim de trap – het is het hele verhaal. Hoe om te gaan met deze problemen? En als ze een stapel hebben opgebouwd, een drankje of drugs handenvol dopolneniea enige met een breed spectrum van actie?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *