Gezondheid

Eco Slim – reviews, commentaren, prijs,

Een andere prachtige manier van het wegwerken van overtollige gewicht – tabletten Eco Slim, die nog niet zo lang geleden op de markt van voedingssupplementen. Alle in de beste tradities van deze groep van producten: heldere verpakking, veelbelovende reclame, veelkleurig visitekaartje website, waar je natuurlijke ingrediënten kunt bestellen. Is dit nieuwe product van de rest of is het een andere mist, die de ogen van de klanten die droomde van de perfecte figuur gemaakt?

Beschrijving Eco Slim

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

De originaliteit van de tabletten in dat zij bruisend, lekker en erg duur.

Bruistabletten voor gewichtsverlies Eco Slim, niet bedekt met geen membraan bevatten barnsteenzuur, die bij reactie met water, direct de kooldioxide (die barsten door het oppervlak van de bellen) vormen. Vereisen oplossen in de vloeistof. Zijn niet aan te vullen, aangegeven als supplementen voor intense gewichtsverlies.

aan de markt gepresenteerd in twee versies -. Reguliere (groene en witte verpakking zonder kleur foto’s) en Bos bessen (rijke samenstelling en lichte doos, die deze zelfde bessen toont)

Grote witte tabletten, oplossen in de vloeistof te veranderen in limonade rijke gele kleur. Makkelijk te drinken, het ruikt heerlijk. Daarom is schoon uiterlijk van het supplement niet ongemak veroorzaken.

Heel vaak vraag ik, die echt hun fabrikant. De verpakking is ofwel Wit-Russische bedrijf NP CJSC “malkut” of Moskou merk REMEDIO PRO, OOO “ATLOG”. In Internet kunt u informatie over wat dit supplement is ontwikkeld door wetenschappers van het Instituut voor Voeding RAMS (Europa) en heeft klinische studies reeds in de Universiteit van Californië geweest zijn.

Eco Slim is zo populair in de Verenigde Staten is niet genoeg hun voedingssupplementen om gewicht te verliezen? Op sommige website openende middelen wordt toegeschreven zelfs aan arts Konovalov. En op zijn rekening is niet een dergelijke ontwikkeling, volgens bronnen op het internet.

Enerzijds, limonade bruistabletten temidden van wilde bessen zeer verleidelijk. Aan de andere kant, de onduidelijke situatie met de fabrikant en alarmerende wantrouwen.

Effect op het lichaam Eco Slim

Als je kijkt naar hoe het supplement werkt op het lichaam van het verliezen van gewicht, niets nieuws u niet herkent. Het bezit de gebruikelijke eigenschappen kenmerkend zijn voor dergelijke supplementen:

 • vermindert de eetlust;
 • vermindert de calorische waarde van voedsel;
 • helpt om de vetverbranding te stimuleren;
 • corrigeert hormonale onbalans;
 • versnelt de stofwisseling;
 • reinigt het lichaam;
 • de prestaties verbetert;
 • normaliseert de spijsvertering, waardoor maagklachten;
 • vermindert de verschijning van cellulitis;
 • corrigeert de vorm.

Een dergelijk complex effect Eco Slim leiden tot dramatische resultaten: volgens de fabrikant en volgens talrijke beoordelingen, in een week je kunt verliezen 2-4 kg per maand is tot 10 of zelfs 18 kg te verliezen. Als u veranderen eetgewoonten (gaan op een dieet, vetarm voedsel) kunt u deze cijfers in 4 weken te verhogen tot 25 pond. Gewoon een magisch effect – de enige vraag is, bereikt hij als iemand in de praktijk

Composition Eco Slim

Het meest interessante is ondergedoken binnen wonder pil en is de samenstelling van vele soortgelijke supplementen. Er zijn verschillen. Ten eerste zal de aanwezigheid van een groot aantal vitaminen van groep B in ieder geval Ze dienen als beschermingsconstructie van de exotische “natuurlijkheid”, die hier aanwezig is te waarderen. Ten tweede, vertel de producenten dank voor het feit dat het supplement geen psychoactieve stoffen zoals sibutramine of amfetamine.

Vitamines:

 • riboflavine B2;
 • Pantotheenzuur B5;
 • pyridoxine B6;
 • Inositol B8;
 • cobalamine B12.

B-vitamines worden beschouwd als therapeutisch, als een gunstig effect op ander systeem van het lichaam. Eco Slim ze zijn ontworpen om de werking van organen te normaliseren tijdens gewichtsverlies, hen te beschermen tegen stress, de schadelijke effecten van andere stoffen te beperken.

Met name zijn zij normaliseren hormonale onbalans en metabolisme, wat meestal gebeurt gewichtstoename. Dankzij hen, de resterende voedingsstoffen worden verteerd veel sneller en beter. Een leuke bonus is de schoonheid van haar, huid en nagels, die alleen gedijen onder de werking van B-vitamines.

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Plantenextracten:

 • Guarana;
 • algen Fucus;
 • Coleus forskohlii.

. Let op: de voorbereiding van de Wit-Russische en plantenextracten – exotische, meestal met een laxerende werking, hoewel dit niet vermeld

Als u een Eco Slim bessen te kopen, dan is bovendien de samenstelling bestaat uit:

 • Arctic bergbraambes (bron van vitamine C en A);
 • veenbessen ardrone (onderdrukt de eetlust, stimuleert metabolisme);
 • blueberry wild (verbetert de maag en nieren);
 • de podophyllum (let op – heeft een sterk zuiverende eigenschappen!)

.

Om deze lijst van vragen niet aan de orde:. Alle natuurlijke, inheemse, vertrouwde (behalve misschien de Noord-Amerikaanse podophyllum), verrijkt door de vitaminen die we beloofd heeft, is nog steeds in de normale supplement

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong:

 • Taurine;
 • caffeine;
 • barnsteenzuur;
 • chitosan;
 • L-carnitine.

Deze stoffen van natuurlijke oorsprong stimuleren een tragere stofwisseling en het bevorderen van intensieve vetverbranding. Taurine verlaagt naast de bloedsuikerspiegel. Cafeïne vernieuwt cellen en verhoogt de efficiëntie. Barnsteenzuur heeft reinigende eigenschappen, die helpt om het lichaam te ontgiften: zij actief geeft niet alleen slakken, toxinen en ander organisch afval, maar het overtollige vocht – dit alles draagt ​​bij aan het gewicht van de persoon kan een hoop onnodige pond. Chitosan vermindert de eetlust, vult de maag als een nuttige en onverteerbare vezel. L-carnitine wordt vaak opgenomen in sportvoeding, omdat het vele metabole processen in het lichaam activeert.

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Hulpstoffen:

De fabrikanten beweren dat deze stoffen heeft geen invloed op de kwaliteit van de Eco Slim, geen gezondheidsrisico. Zelfs als we hen geloven (hoewel over de schadelijke gevolgen van al deze chemie is al lang bekend), waarom de samenstelling van de tabletten 100% natuurlijk noemen? Deception, die in dit stadium niet inspireren vertrouwen.

Contra Eco Slim

Zoals opgemerkt door de fabrikanten, Eco Slim heeft geen negatief effect op het lichaam systemen als het natuurlijke ingrediënten bevat. Daarom zijn contra alleen beperkt door allergie voor de afzonderlijke componenten van het gereedschap.

De enige vraag is, waarom met dergelijke verklaarde beveiliging deel ervan is niet verkocht, hetzij in de apotheek of de gezondheid van voedsel op te slaan, meestal zoals voedingssupplementen vertegenwoordigde een breed assortiment. Waarom deze “gepatenteerde innovatie” (zoals vermeld op de officiële website) de toeslag kan alleen worden gekocht op het internet middelen?

Dus, wanneer de beslissing over een gewichtsverlies met behulp van Eco Slim is nog steeds een voorzichtige aanpak van de kwestie. Als u ernstige gezondheidsproblemen hebben, is het het beste om een ​​arts te raadplegen. Experts vouw de lijst van contra-indicaties voor de pil, het toevoegen van nog een paar punten:

 • de zwangerschap;
 • lactatie;
 • de leeftijd van het kind;
 • nierproblemen (enkele wijze het effect van detoxificatie indiceerd bij aandoeningen van het uitscheidingsstelsel);
 • hypertensie;
 • gastro-intestinale ziekten;
 • slapeloosheid;
 • verhoogde nerveuze prikkelbaarheid.

Voedingsdeskundigen dringen erop aan dat vóór het gewichtsverlies op deze supplementen nodig zijn om onderzoek te ondergaan door een gastro-enteroloog en arts om complicaties na hun actieve gebruik te voorkomen.

Gebruik instructies Eco Slim

Een van de voordelen van Eco Sliema -. Zeer eenvoudige instructie die uitsluitend betrekking heeft op de dosering en gewichtsverlies

  1. aanbevolen dosering. 1 tablet Eco Slim volledig is opgelost in een glas drinkwater
  2. Neem 1-3 keer per dag tijdens de maaltijden of onmiddellijk na de maaltijd.
  3. De aanbevolen volledige cursus -. 1 maand
  4. De dosering kan niet worden overschreden, teneinde het risico van bijwerkingen niet te verhogen.

OL>

Door het grote aantal vervalsingen en misverstanden met de fabrikanten op de verpakkingen soms zijn er totaal verschillende tips voor doseringen. Op sommige is het raadzaam om drie keer per dag te drinken 1 tablet eenmaal per dag, anderen. Hoe is het toch? Logischerwijs, hoe meer gelovigen is de eerste optie om twee redenen:

 • als je drinkt Eco Slim 3 keer per dag, dan moet je om het te gebruiken vlak voor het slapen gaan, en in de aanwezigheid van een grote hoeveelheid cafeïne te slapen moeilijk zal zijn;
 • Als u zorgvuldig de verpakking staat dat 1 tablet bevat 108% van de dagelijkse waarde van vitamine B6, die vooral van toepassing is op het zenuwstelsel. Berekenen hoeveel u zal absorberen als je het drie keer per dag te drinken

En het is niet de enige controversiële moment in de gebruiksaanwijzing. Ergens raden het drinken van het 10 minuten voor de maaltijd om de eetlust te verminderen. Enerzijds, logisch, maar dezelfde guarana of barnsteenzuur hebben onherstelbare schade op een lege maag. Dan wees niet verbaasd maagzuur. Dus is het het beste om dit limonade drinken, hetzij tijdens de maaltijd of na.

Het is niet verwonderlijk dat als gevolg van deze verschillen, en de dealers die u kunt contact opnemen over het kopen van Eco Sliema, elke keer ander antwoord op vragen over deze aanvulling.

Aanbevelingen Eco Slim

Om een ​​of andere manier te zoeten deze sprankelende manier om gewicht te verliezen en niet op te geven hem, proberen om zich te houden aan de volgende aanbevelingen voor het gebruik ervan.

  1. Begin met 1 pil, en bij afwezigheid van bijwerkingen, kan de dosis worden verhoogd.
  2. Niet veel packs te kopen voor het gehele verloop van het verliezen van gewicht, hoe zou u overtuigen dealers. Anders loopt u het risico het gooien van geld aan de wind. Een proef moet 1 pot zijn.
  3. Voor de teelt pillen kunnen worden gebruikt, niet alleen drinkwater, maar ook alle andere niet-koolzuurhoudende vloeistof: sap, thee, sap, mineraalwater. Zolang het niet warm (40 ° C). Het is verboden fokken yoghurt of melk.
  4. ontgifting, aanbevolen dagelijkse drink minstens 2 liter schoon water te verbeteren.
  5. Om de beste resultaten te bereiken, de fabrikanten suggereren om te zitten op een lichte dieet of op zijn minst te normaliseren voeding en beweging (om te beginnen, overweeg dan hardlopen of zwemmen). Dergelijke veranderingen in het leven en zonder pillen zal gewichtsverlies te bevorderen.
  6. Houd de pillen uit de buurt van vocht, zoals ze zwellen en uit elkaar vallen midden in het pakket. Hetzelfde gebeurt er met hen en met een sterke impact.

OL>

Vraag-antwoord Eco Slim

Zoals geleid, 3 keer per dag niet langer dan 1 maand.

 • Hoeveel pillen zijn in een pakket?

Pack bevat ofwel 10 (ter waarde van ongeveer $ 17), of 20 ($ 29). Dus, op een maand behoefte of 9, of 5 potjes. Als u een aantal eenvoudige berekeningen te houden, zal het gewichtsverlies met behulp van deze wonder pillen krijgen duur. Hoge prijzen helemaal niet typisch zijn voor dit soort producten uit Wit-Rusland. Maar deze tool is geen uitzondering op deze regel.

 • Een origineel te onderscheiden van een nep?

Het is moeilijk om te doen. Zelfs de officiële websites van het supplement veel. Ze zijn allemaal licht en veelbelovend. Om erachter te komen welke echt is, bijna onmogelijk, maar wel mogelijk. Ten eerste, de oorspronkelijke supplement, de Eco Slim is of … of … (afhankelijk van het aantal tabletten). Ten tweede, de samenstelling van de kartonnen doos die in de vorm van een tafel, en een valse – net opgenomen. Ten derde, de kunststof binnencontainer zeer smal is (de exacte grootte van tabletten) en niet zo opzichtig gekleurd als vals.

 • Wat zijn de analogen hebben een Eco-slank?

Gebrek in voedingssupplementen voor gewichtsverlies op de markt vandaag niet. Tegenhangers zijn eindeloos. Hier zijn een aantal van hen: dieetpillen, Garcinia-Forte, Liquid kastanje, Bi-Lite, Leda, Groene koffie, de Ideal, wilde planten, vlinders, Reduxine, Goldline

.

Vrijwel identiek aan het supplement tabletvorm snoep ECOpills, waarover we al eerder schreef.

Bijwerkingen Eco Slim

De aanwijzingen dat bijwerkingen optreden alleen bij overdosering. En als je terug te gaan naar de vorige regeling van het nemen van de pillen (3 keer per dag 1 ding), zal al deze onaangename sensaties verdwijnen. Echter, zoals de praktijk blijkt, kunnen ze zich voordoen, zelfs in het geval dat precies voldoen aan de handleiding. De meest voorkomende zijn:

 • misselijkheid tot braken;
 • duizeligheid, die vaak eindigt met flauwvallen;
 • de verslechtering van de spijsvertering, die kan op verschillende manieren manifesteren: iemand is er constipatie, de ander begint het omgekeerde proces – diarree; Dit kan worden gediagnosticeerd pijn en zelfs krampen in de buik;
 • slapeloosheid, nerveuze prikkelbaarheid als gevolg van de grote hoeveelheid cafeïne;
 • problemen met de schildklier;
 • een verminderde opname van andere geneesmiddelen en orale anticonceptiva.

Veel meisjes krijgen niet echt een begrip van de mogelijke bijwerkingen – en helemaal niets. Dit geldt met name voor de laatste paragraaf. Ten eerste zal een behandeling gelijktijdig met het gebruik van tablets uitgevoerd nutteloos zijn (andere pillen gewoon verliezen hun therapeutisch effect). Ten tweede (en belangrijkste!) Anticonceptiva kan ook stoppen met werken. Het resultaat zou een ongeplande zwangerschap. Natuurlijk, dit gebeurt zelden, maar het risico bestaat. En voordat u begint met het drinken van Eco Slim, is het verzorgen van aanvullende methoden van anticonceptie te nemen.

De voors en tegens

Als je niet kan beslissen om Eco Slim kopen voor gewichtsverlies of niet, proberen om de voors en tegens af te wegen.

Dignity

 • Verlaagt het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • niet zo’n brutale eetlust, zoals in veel diëten;
 • is preventie van atherosclerose;
 • de normale hormonale achtergrond;
 • beter humeur, voelde bekrachtigd, krachten;
 • sterker zenuwstelsel: angst, stress, emotionele spanning gaan uit de boot;
 • de Wit-Russische bedrijf als een fabrikant zijn vaak de garantie van kwaliteit en natuurlijkheid van de producten;
 • natuurlijke samenstelling;
 • minimum contra-indicaties;
 • de beloofde hoge efficiëntie.

Nadelen

 • Hoge kosten;
 • te veel onduidelijkheden met betrekking tot de fabrikant, de officiële website en zelfs in het reglement;
 • een gedeeltelijke lijst van contra-indicaties;
 • exotische planten in de samenstelling;
 • de aanwezigheid van chemische ingrediënten;
 • degenen die al de pillen hebben besteld, klagen dat ze komen gesneden, in poedervorm, die de dosering bemoeilijkt.

Eco Slim is een ander supplement voor gewichtsverlies op de markt van voedingssupplementen. Ondanks het feit dat het heeft een aantal onderscheidende kenmerken, in het algemeen is dit een typisch Supplement. De hoge prijs en het ontbreken van in de apotheek veel mensen – en niet tevergeefs. Indien en voor dergelijke instrumenten te kopen, wilt u zeker zijn van de fabrikant en de kwaliteit.

Dit vind je misschien ook leuk...