Nieuws

Electricity saving box – de zwendel of de waarheid? adviezen van specialisten, waar te kopen

Ik denk dat ik heb verloren is bekend dat de experimentator of uitvinden. Probeer altijd eerst om verschillende ontwerpen en de nieuwste “slimme” apparaten proberen. Vaak komt te zitten, maar soms is het vinden van nieuwe eigenschappen zijn bekende apparaten. Bijvoorbeeld, economisch elektriciteit Elektriciteit Saving Box. Enige tijd wordt op TV was elk uur. Ik wilde proberen – en plotseling de waarheid werkt! Bovendien kort daarvoor kocht een grote watertank, die de ring op de toonbank spinnen razendsnel geforceerd.

Besloten om de kwestie serieus benaderen. Eerste bepaald met een online winkel. Bij de aankoop van goederen op de officiële websites, het risico op het krijgen van een nep zijn veel lager dan op het moment van aankoop in de markten of Chinese websites. En ten tweede, bummed speciale apparaten die niet alleen de huidige intensiteit, maar ook spanning te meten. Zoals later bleek, dergelijke apparaten zijn zeer nuttig.

Wat is beloofd is Elektriciteit opslaan Box

Het is duidelijk dat een verkoper zijn uiterste best zal doen om hun goederen te prijzen. Op de website waren Electricity Saving Box veel verschillende verleidelijke chips, beweren dat het mogelijk is om de kosten van elektriciteit te verminderen bijna in een paar keer. Dus bijvoorbeeld, was wat over het gebruik van high-power apparaten geschreven: belasting van het netwerk zal worden verminderd met 30-50% voor hamer, strijkijzer, wasmachine. Niet echt geloven in dergelijke verklaringen, maar niet proberen, niet te controleren!

Zelfs de fabrikant gezegd (in mijn mening nogal vrijmoedig) dat zijn apparaat verlengt de levensduur van elk elektrisch apparaat en is volledig terugbetaald in een paar maanden. Hier was ik echt af hoe Elektriciteit opslaan Box dan schat?

De prijs is echt belachelijk. Niet zeker dat het zich zal rechtvaardigen, maar zelfs als niet -. Het is niets, een goedkope, maar interessant experiment

vestigde de aandacht op het feit dat Saving Boksen is legaal. Was bang dat mijn interesse van de familie begroting gat in staat boetes zou kunnen rijden. Nee, gelukkig, geen speciale verband met de transactie is niet nodig – gewoon vast in het stopcontact en kijken naar het effect. Ja, en nog een ding – het zegt dat het apparaat vermindert de schadelijke magnetisch veld in de kamer. Het zou mooi zijn.

adviezen van echte mensen op Elektriciteit opslaan Box

Dat was echt interessant, maar niet kan vinden bots in het netwerk bleek heel moeilijk te zijn. Het internet liet een groot aantal, zowel positieve als negatieve adviezen van het gebruik van Saving Boxing. Sommige mensen schreef dat de waarheid begon te slaan, anderen stellen dat het onbeschaamd echtscheiding. Het is onduidelijk wie kan worden vertrouwd!

Er waren ook van eigen bodem elektriciens. Ze liepen over de lengte en breedte apparaat. Sommige aarzelde niet om te zeggen populaire))) Ik heb nog een vraag – waarom je hem kocht, als je gewoon wist wat niet helpt

Dus misschien is het echt defect is, en dus niet furychit. Mijn rechter paddle verlicht verschillende lichten en knippert)))

Eigenschappen en werking van de economie elektriciteit

nou ik lees gemengde meningen, gekeken naar de prijs en dacht waarom niet zelf te proberen. het apparaat snel gebracht, heb ik meteen besloten om te martelen en begon zijn experimenten.

Om te beginnen zal ik beschrijven Elektriciteit Saving Box:

  • gewicht – ongeveer 150 gram;
  • afmetingen – mm 120х70х40;
  • maximale belasting – niet meer dan 19 kW;
  • materiaal – kunststof, kleur staal (het is voor de liefhebbers van esthetica)

.

In de instructies is aangegeven dat het werk apparaat kan bij een normale luchtvochtigheid (85%). Het blijkt dat in een badkamer is het beter niet te houden, kan branden.

klom in het netwerk om te lezen over de principes van de Elektriciteit Saving Box. Het bleek dat ik, op zijn zachtst gezegd, niet om de expert te zijn om te begrijpen de fijne kneepjes van dit apparaat is heel moeilijk. Vond een heleboel verschillende schema’s en formules (niet spreken). De beste verklaring die ik heb het opgezocht YouTube. Sommige grappige kleine man legde uit dat er twee soorten energie – reactief en actief. Opslaan Box verlaagt het verbruik van de stroom, waardoor de efficiëntie van huishoudelijke apparaten verhogen.

Wat liet mijn experimenten Elektriciteit opslaan Box

en, misschien wel het meest interessante liet mijn experimenten. Eerst en vooral, ik ben het oppakken van het energieverbruik bij het bedienen van de watertank voor en na opname in het netwerk Electricity Saving Box. Ik zal dit zeggen, een besparing van 50% is niet realistisch, maar er is een beetje verschil. Per uur verbruik daalde met ongeveer 10-15%. Misschien een toeval, maar ik wil geloven dat dit effect blijvend zal zijn. Dan zal het toestel betaalt zichzelf in 5-6 maanden en beginnen om winst (het geld dat bespaard wordt beschouwd verdiend) te brengen.

Maar het ding dat mij verbaasde is de normalisering spanning (getest apparaat). Voorheen, bij het inschakelen van het ijzer, de wasmachine of electrochemi begon knipperend het licht in de lampen.

Ik had echt gedacht dat ik zou hebben om de installatie te controleren in het appartement of de zekeringen te veranderen van 15 tot 25 ampère. Maar wanneer u verbinding opslaan Box watt afgevlakt en de belasting is eigenlijk afgenomen. Het goed om op te slaan (niet nodig om een ​​elektricien te bellen).

Waarom moet je Electricity Saving Box verzoeken gevolmachtigden?

Ik zag een aantal ambachtslieden opende het apparaat en vond de gebruikelijke honorarium met de bollen. Ja, het kopen van goederen is het niet duidelijk waar dit is zelfs mogelijk. Daarom, om een ​​order alleen op de officiële website dat een garantie geeft en geen vooruitbetaling niet nodig te maken. Eerlijk gezegd, heeft uw naaidoos niet geopend, maar het gewicht is er slechts een gimmick (zware doos).

Buy Elektriciteit opslaan Box via het internet is niet moeilijk. Niemand zal u vragen om persoonlijke gegevens achter te laten (goed, er is paspoort, Bank kaart) of om hun identiteit of andere manier te bewijzen. Zeg maar de exploitant wanneer het instrument leveren en te betalen na het uitpakken en controleren pakket. Het apparaat is goedkoop dus je kunt proberen, zonder afbreuk te doen aan de familie begroting

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *