Schoonheid

Ems Trainer – adviezen, opmerkingen, prijs, forum, klik hier, riem

EMS training is op het hoogtepunt van populariteit, zoals de mogelijkheid om gewicht te verliezen en het creëren van het terrein van het lichaam door het effect op de spieren van electroimpulses verscheen. Sportscholen zijn uitgerust met dergelijke apparatuur, maar om deel te nemen in pak alleen onder begeleiding van een coach, als nodig is om veranderingen in het lichaam te controleren. Nu hebben we een voertuig voor personal training – spierstimulator Ems-trainer adviezen van die in geslaagd om een ​​groot aantal gebruikers te verlaten. Het toestel heeft stabiele vraag, omdat het een aantal voordelen voor gebruikelijke training met projectielen en andere soortgelijke apparaten.

Algemene beschrijving van de spier stimulator Ems Trainer

Elektrische spierstimulator Ems-trainer is een draagbaar en compacte inrichting met geïntegreerde krachtbron (batterij). Het apparaat is bedoeld voor sporters en mensen die om je lichaam te transformeren, waardoor het meer sportief.

Ems-trainer is gemaakt in de vorm van een band, die wordt gekenmerkt door het gemak en de functionaliteit en kunt u grote spiergroepen te trainen. Allereerst wordt de riem ontworpen voor de buikspieren om de felbegeerde “cubes” te verkrijgen. Wanneer er geen mogelijkheid om een ​​band lijm voorziene elektroden in de vorm van blaadjes gebruiken. Extra bijlagen werken met de biceps van de armen en dijen, triceps, quads.

Belt Ems-trainer is gemaakt van siliconen, zodat het kan worden gebruikt onbeperkt aantal keren zonder verlies van functionaliteit. Siliconen liners geen extra spanbanden, dat is een groot voordeel van de simulator nodig. De elektrodeplaten worden in speciale zakken.

Het belangrijkste doel van de spier stimulator helpen bij het versterken van de spieren en het verliezen van gewicht in de meest problematische gebieden (taille en buik).

Trainer bij regelmatig gebruik en onder voorbehoud van 20-30 minuten per dag (dit is de meest effectieve te oordelen naar de informatie die zij bevatten ongeveer Ems-trainer echte gebruiker meningen) zal u toelaten om het perfecte figuur te bereiken dragen, het verbeteren van de huid toon en het verbeteren van het uithoudingsvermogen.

Hoe werkt de Ems-trainer

vermageringsdieetriem en opblazen van de spieren Ems-trainer werkt vanwege het feit dat de spieren stimuleert door daaraan elektrische pulsen sturen. Elektrische stroom vervangt de zenuwuiteinden en geeft het signaal: het weefsel samentrekken of ontspannen. Huidige biedt onwillekeurige spiersamentrekkingen, die in intensiteit groter is dan de volitionele krimp.

Elektrisch spierstimulator Ems Trainer kan worden gebruikt als aanvulling op lichaamsbeweging en als zelfstandig trainer.

adviezen van artsen waarderen de resultaten van de myostimulatie om spieren definitie en de spieren te verbeteren, maar moet niet direct resultaat verwachten. Het effect verschijnt na 10-15 sessies (individueel).

Voor 4-6 weken met een kleine investering van tijd, niet te vergelijken met krachttraining, het apparaat maakt het mogelijk om zichtbare resultaten niet alleen sporters, maar ook mensen met een te bereiken lage fysische gegevens.

Hoe het apparaat Ems-trainer gebruiken

Trainer Ems Trainer is eenvoudig te gebruiken. Genoeg om kennis te maken met de informatie die de gebruiksinstructies bevat om de sessie te beginnen.

Algoritme gebruik:

 • Het gebied van het lichaam blootgesteld aan de simulator glijgel. Dit is nodig om een ​​veilige pasvorm en een betere geleiding van impulsen te waarborgen.
 • Om de band bevestigen aan het lichaam en knijp de siliconen blaadjes.
 • Om het apparaat aan te zetten door te drukken op de knop en stel de sterkte van de pulsen. EMS opleiding moet beginnen met een kleine belasting niveau. Button power control is gunstig gelegen aan de riem.

De begintijd van een procedure van 10 tot 30 minuten. Meer op de lange termijn effect van elektrische impulsen kan huidirritatie veroorzaken. Als de EMS training wordt uitgevoerd samen met de oefening kan de belichtingstijd van de pulsen 10-15 minuten te beperken. Wanneer de band wordt gebruikt als een onafhankelijke simulator kan de sessiemanager duren een half uur.

Afhankelijk van de gekozen doelgroep stimulatie frequentie:

 • voor herstel van de spieren gebruikt lage frequentie;
 • toenemen sterkte frequentie wordt verhoogd tweemaal;
 • krachttraining, uitgevoerd bij de maximale doorstroomcapaciteit.

Als het doel is het versterken en bouwen spier, het lichaam eerst een beetje te wennen aan de stroom van impulsen, dan is het voldoende om eenvoudige en haalbare oefeningen om de effectiviteit te versterken uit te voeren.

Eerste ervaring bij EMS-trainer meningen omschrijven als ongewoon als je de tintelingen en kloppend voelen, maar na 2-3 sessies de sensaties gewoonte worden.

Wat is het nut van de gordel Ems-trainer

Een half uur gebruik van de simulator vervangt 3 uur van intensieve training in de sportschool. Het blijkt dat drukbezette mensen genoeg om 2-3 uur per week te besteden aan het lichaam in goede vorm en een goede vorm te houden.

De toenemende volume en gewicht

Op grote schaal gebruikt riem voor het oppompen van de spieren Ems-trainer atleten als een aanvulling op standaard training:. Eerste, dus het verbeteren zij de prestaties, tweede verhoging uithoudingsvermogen

Met trainer Ems Trainer:

 • de tijd om spiermassa op te bouwen wordt met de helft verminderd;
 • de kracht van de handen en voeten kan oplopen tot 60%;
 • vergroten van de dwarsdoorsnede van de spiervezels, verbetert de flexibiliteit en coördinatie;
 • het lichaam krijgt een dubbele lading:. De vermindering van de vezels onder invloed van impulsen en de natuurlijke daling van de oefening

EMS-trainer spier stimulator zorgt ervoor dat de spieren te contracteren en met absoluut geen belasting op het bewegingsapparaat, dat werkt door het uitvoeren van slechts eenvoudige oefeningen. Daarnaast EMS training versterkt de spieren korset terug, omdat de belasting op de wervelkolom en tussenwervelschijven aanzienlijk verminderd. Verbetert de houding, voorkomt slijtage van het bot inrichting die dient als een goede preventief middel tegen hernia’s en degeneratieve ziekten. Daarnaast hebben de spieren geen pijn zo moe veel minder. Ems-trainer en het herstel van de stof na het strekken, sportblessures, blessures.

EMS-trainer werkt op een bepaalde spiergroep gelijkmatig, en dat is zeer moeilijk te bereiken met de conventionele training onder de meest last krijgen sterke spieren. De pulsen komen alle vezels, zodat de zwakste ze zijn sterker als gevolg van wat is afgestemd op de algemene toon. Verhoog de kracht en spieren volume op het maximum uithoudingsvermogen spanning. Voor de montage van het instrument moet warming-up in de eerste paar dagen van het gebruik is het niet nodig om vermoeidheid te voorkomen.

Heel belangrijk is het feit dat het bereikte resultaat duurt tot 4 maanden na het staken van de training met de riem Ems-trainer.

Als u kennis te maken met de informatie bevatten over de trainer Ems Trainer gebruiker adviezen, kunnen we concluderen dat verhoogt uithoudingsvermogen, zoals in de sport en in het dagelijks leven. De reden is dat de spieren geleidelijk wennen aan het stimuleren en lasten en kan gemakkelijk omgaan met elke taak. Het blijkt dat de belasting op de spieren en algemene vermoeidheid van het lichaam niet. Daarom is de zone van Ems Trainer werkt preventief atrofie van spiervezels geassocieerd met veroudering en een sedentaire levensstijl.

EMS stimulator voor gewichtsverlies

Apparaten Ems-trainer maakt het werk niet alleen oppervlakkig, maar diepgewortelde spieren, verhoogt de bloedstroom, en dus verbetert metabole processen. Zoals u weet is het werk van de spier maakt de vetten worden afgebroken en vermindert de vette onderhuidse weefsel in het volume. Derhalve regelmatig gebruik van de simulator, die als stimulator voor lichaamsvet, stimuleert de afbraak van vetafzettingen in probleemgebieden en de intrekking van giftige stoffen.

spierstimulator voor afslanken Ems-trainer in staat is de vermindering dikte van onderhuids vet 2-18 cm. Regelmatig gebruik verandert de verhouding tussen vet en spiermassa in het voordeel van de laatste.

Platen vanwege de mogelijkheid om metabole processen te versterken kan worden gebruikt om cellulitis bestrijden.

Als u een grote vetlaag passieve training apparaat met de EMC Coach zal de eerste resultaten niet eerder dan 20-30 sessies laten zien, omdat het momentum is moeilijk genoeg om door het vet naar de spierlaag te krijgen. Aanbevolen wordt de werking van de inrichting naar maximum gaat, die niet pijn.

Na 30-36 sessies met behulp van een trainer Ems Trainer kunt u rekenen op gemiddeld op de volgende indicatoren:

 • taille reductie – 8-10 cm;
 • omtrekvermindering van de dijen – 6-7 cm;
 • lichaamsvet verlies 7-11 lbs.

Terwijl een persoon die niet striae wordt gevormd, de huid niet SAG van de verloren pond, niet het aantal spiervezels te verlagen, maar alleen ten goede veranderen hun kwaliteit.

Voordelen ten opzichte van analogen Ems-trainer

Nu is de markt biedt een ruime keuze aan Ems stimulatoren. Zij verschillen in het aantal elektroden, functionaliteit en vermogen.

Er zijn spierstimulatie uit slechts twee elektroden. Dergelijke analogen verhoging van de trainingstijd, zoals u hebt om de spieren afwisselend werken herschikken apparaat. Ze werken van kleine accu’s, die snel af te voeren.

Training voor het gehele lichaam is een bundel draden, nozzles, regeleenheid. Het trainen van hen vindt plaats onder begeleiding van een coach, omdat het nodig is om de kracht en momentum op te halen verschillende belastingen voor verschillende spiergroepen te controleren. Bovendien, om de oefeningen te voltooien in dit kostuum is heel moeilijk en lastig, omdat het de controle van de hersenen meer dan spiercontracties vermindert.

Belt voor het versterken van de buikspieren EMS-trainer zich van de verschillende apparaten een aantal voordelen:

 • veelzijdigheid (het versterkt de spieren en elimineert lichaamsvet);
 • de mogelijkheid om de frequentie van de stimulatie aan;
 • de meest comfortabele intensiteit impuls;
 • het apparaat kan worden gebruikt als een aanvulling op de oefeningen, die volgens vele studies zeer effectief;
 • eenvoud en gebruikscomfort;
 • hypoallergene materialen;
 • low cost;
 • duurzaamheid;
 • de mogelijkheid om te bestellen in enige plaats van het land.

Het beste bewijs voor de werkzaamheid worden gelaten over de riem Ems Trainer gebruiker meningen.

In sommige gevallen Ems Trainer zal nuttig zijn

Ems-trainer buy moet in de volgende gevallen:

 • kan niet volledig in te zetten in de sportschool wegens gebrek aan tijd of middelen;
 • Als u de wens om ervoor te zorgen dat de buikspieren, armen en benen beter zichtbaar worden;
 • krachttraining is gecontra-indiceerd om gezondheidsredenen;
 • een groot verlangen om gewicht te verliezen in de taille en heupen;
 • om de huidskleur te maken en weer elasticiteit na plotselinge gewichtsverlies of als je cellulitis;
 • verminderen spierpijn die optreedt na het sporten;
 • sterker en veerkrachtiger.

Customer adviezen wordt bij gebruik van de trainer Ems Trainer correct en een evenwichtig te eten. Dit verhoogt de effectiviteit ervan, als het doel is om spiermassa, evenals bepaalde beperkingen in het dieet te verhogen zal helpen om zich te ontdoen van overtollig vet.

Wanneer de machine moet stoppen

Ondanks de veiligheid, de hometrainer spierstimulator Ems-trainer heeft een aantal relatieve contra-indicaties:

 • dermatitis van verschillende etiologieën;
 • aandoeningen van de bloedsomloop;
 • scheuren van spieren en ligamenten;
 • infectieziekten gepaard gaan met koorts;
 • urine en cholelithiasis;
 • de zwangerschap.

Absolute contra-indicaties op het apparaat Ems-trainer niet.

Waar te koop Ems-trainer

Trainer Ems Trainer kan worden gekocht alleen via de officiële website van de fabrikant. In de eerste plaats is de garantie van het verwerven van een kwaliteit tool, en ten tweede de mogelijkheid om het te bestellen tegen een speciale prijs. Nu is de spier stimulator Ems-trainer verminderd, waardoor het betaalbaar voor de meeste mensen die streven naar een goede vorm.

Om een ​​bestelling plaatst, moet u hieronder volgen de link voor de Ems-trainer officiële website en het invullen van een formulier met naam en telefoonnummer. Het bedrijf Manager zal contact opnemen met de klant voor verdere details levering. De borg wordt niet uitgevoerd. Het volledige bedrag moet worden betaald bij ontvangst van de goederen per post.

Buy EMS-trainer in Moskou, St. Petersburg en andere grote steden is mogelijk met levering aan huis, die uit voor 1-3 dagen wordt uitgevoerd. In andere regio’s van het land, afhankelijk van de afstand die de levering binnen 7-10 dagen.

Gebruiker adviezen van Ems zone-trainer

De populariteit van training met het gebruik van elektrische Myostimulatie toeneemt, evenals het belang in draagbare spierstimulatie. Een leider onder multifunctioneel en makkelijk te gebruiken simulatoren riem is een Ems Trainer adviezen die zowel professionals als mensen het leiden van een gezonde levensstijl en op zoek naar je lichaam mooi te maken te hebben. Meet en negatieve opmerkingen aan de riem te pakken. Het enige dat overblijft over Ems-trainer negatieve adviezen, beweren dat het een scheiding, die eigendom zijn van gebruikers die verwachten onmiddellijke resultaten en hebben het niet ontvangen.

Vladimir Terekhov, een fitness-coach:

Sergey:

Belt EMS-trainer besloten om orde, omdat de sportschool tijd is niet perfect, maar fit en atletisch te zijn zoals. Ik wil hierbij op dat het echt werkt. Na de eerste keer al voelde de spanning in de pers. Nou ja, voor dat in plaats van de kleine buik had een opluchting, het duurde ongeveer 3 maanden.

Oleg:

Uitgevoerd eenvoudige berekeningen. Het bleek dat nu geïnstalleerd op de spier stimulator EMS-trainer prijs is terugbetaald in slechts een maandelijks abonnement in de sportschool, goed althans in onze stad. Natuurlijk heb ik besloten om te bestellen en ik ben zeer tevreden. Apparaat absoluut niet leiden tot ongemak en geeft goede resultaten. Voor de maand minus 5 cm van de buik, voor twee -. Plus 6 dobbelstenen

Natalia:

EMS-trainer – het is echt een oefening voor de lui. Ik heb hem gekocht om de maag te reinigen. Maar er zijn ook extra bijlagen. I bevestigd aan de binnenzijde van de dijen. Nu heb ik hou van mijn buik en de huid op de dijen zonder een enkele zweem van cellulitis en striae, die ik niet kon krijgen met alle middelen.

Dit vind je misschien ook leuk...