Schoonheid

Estelle – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Estelle – crème voor het verbeteren van de vorm en stevigheid van de borst op basis van natuurlijke fyto-oestrogenen. Onderdelen van de crème is gericht op de actieve vernieuwing van de huidcellen. De fabrikant belooft binnen 5 dagen zichtbaar en langdurig effect. Na afloop van de cursus de borst wordt verhoogd met 1-2 maten en ziet er jonger uit door ongeveer 10-15 jaar.

Geen formulier Estelle

Estelle produceerde een volume van 200 ml in een plastic kuip met een mooi ontwerp. Consistentie betekent melkachtig, dik, doch trekt snel zonder resten achter te laten op kleding. Zonder enige problemen, kunt u gebruik maken van bijna in de voorkant van de uitgang. Heeft ongemak en onaangename gewaarwordingen zoals jeuk, roodheid, dia niet veroorzaken. Vrijwel reukloos.

Een klein dispenseropening maakt economisch gebruik. In de gesloten toestand sluit het deksel nauwsluitend, voorkomen lekkage. Complex, dan kunt u profylactisch gebruik, wanneer het probleem is nog steeds visueel verborgen, voor en na de zwangerschap, na de borstvoeding en ook tijdens de zwangerschap, maar met een verplichte overleg met een arts of gynaecoloog en mammologist.

Wie is een Estelle?

Na 25 jaar, veel meisjes worden geconfronteerd met het feit dat de borsten beginnen te zijn elasticiteit verliezen, slap, verspreid in de beha met geen schuim, ziet er saai en onaantrekkelijk. In wat moet gevallen start met het gebruik van de crème?

 • -Age-gerelateerde veranderingen.
 • de zwangerschap.
 • Borstvoeding.
 • striae.
 • jongensachtige borst.
 • Een grote en zware buste.

Hoe werkt de borst room Estelle?

Moderne technologieën maken het mogelijk om hormonale crèmes te gebruiken voor de correctie van de borst vorm. Fyto-oestrogenen zijn de meest effectieve manier te verhogen en de buste tillen zonder operatie. Maar ze hebben ook een keerzijde, aangezien de meeste van de hormonale methoden hebben een nadelig effect op het vrouwelijk lichaam, waardoor bijwerkingen onomkeerbaar. Wat zijn de oorzaken zorg voor een dergelijke vorm van cosmetica met uiterste voorzichtigheid.

Deze omstandigheid niet geldt voor Estelle, de woning bestaat uit plantaardige stoffen die de sporenelementen die het lichaam beïnvloeden op een natuurlijke manier lijkt op humane hormonen. De fabrikant krijgt de fyto-oestrogenen uit de populaire plant, die is afkomstig uit Thailand, Pueraria Mirifica. Het extract wordt regelmatig gebruikt in cosmetische producten voor het gezicht, handen, lichaam, haar, nagels. Dioksimiroestrol, miroestrol ook invloed op de elasticiteit en regeneratie van weefsels, kan gewenning en ontwenningssyndroom veroorzaken.

10 voordelen van Estelle

 • langdurig effect. Na de eerste toepassing de crème een verstevigend effect binnen 24 uur.
 • Na 5 dagen het oppervlak van de dermis wordt opgetild, de borst in volume toeneemt. Actieve bestanddelen pick-up het vet, slappe weefsel.
 • Plant samenstelling. 100% kwaliteit van de ingrediënten zijn van regeneratieve en revitaliserende werking.
 • Mobiele verpakking. Plastic buis heeft een klein, compact formaat dat is gemakkelijk om de gasten op de weg en op de baan.
 • High hydraterende prestaties. De crème herstelt de vochtbalans van de huid, voorkomt vochtverlies, droogte, schilfering.
 • Voorkomt striae. Minimaliseert de verschijning van nieuwe, bevordert verkleuring dichte, op lange termijn littekens.
 • Fyto-oestrogenen van plantaardige oorsprong. Hormonale componenten zijn niet schadelijk voor het lichaam.
 • Geschikt voor toepassing in de borst en nek. Een gunstig effect op de structuur van de cellen verhoogt de bloedcirculatie.
 • Een grote hoeveelheid. Zuinig in gebruik, lang genoeg.
 • Het complex heeft de verplichte certificering. Voldoet aan alle normen.

De actieve bestanddelen van het preparaat Estelle

Het verlies van elasticiteit gebeurt meestal met de leeftijd als gevolg van veranderingen in hormonale niveaus. Fyto-oestrogenen in de eerste plaats in de samenstelling van de Estelle fungeren als de vet- en klierweefsel. Ze dienen als een natuurlijke estradiol, die verantwoordelijk is voor mooie, grote borsten.

 • Miroestrol. Heeft een liftend effect op het borstweefsel, is verantwoordelijk voor de groei van de borstklier en verjongt het lichaam als geheel.
 • Dioksimiroestrol. Heeft de hoogste oestrogene activiteit, vermindert de zwelling, heeft een positief effect op de epidermis, en de interne weefsels van de buste.
 • De essentiële olie van roos. Maakt de huid zacht, gehydrateerd, verhoogt de elasticiteit.
 • Zeewier extract. Complex van sporenelementen, die de groei van cellen te activeren, van invloed op de natuurlijke productie van collageen, heeft een corrigerend effect op het formulier.
 • Zee mineralen. Voorkomt vernietiging van hyaluronzuur minimaliseert de verschijning van plaques.
 • Het groene koffie-extract. Vermindert zwelling, verbetert de conditie van de collageenvezels.

Gebruik instructies Estelle

 1. Knijp een kleine hoeveelheid op uw handpalm.
 2. Massage bewegingen op de huid van de borst.
 3. de massage tot volledig geabsorbeerd.
 4. Gebruik 1-2 keer per dag.
 5. OL> Er zijn contra-indicaties, wat belangrijk is te zien in de aantekening van het geneesmiddel. Als de crème bevat plantenextracten, niet voor iedereen het kan 100% te benaderen. Mensen met een individuele intolerantie voor een bepaald ingrediënt is het raadzaam om uw arts te raadplegen en meer tests te ondergaan. Tool in gevoelige mensen kunnen allergische reacties, roodheid, jeuk, enz. Veroorzaken

  Klinische studies Estelle

  Estelle is klinisch onderzoek dat de volgende resultaten gaf geweest.

 • 97% na 30 dagen steeg de omvang twee keer.
 • 95% – na 5 dagen de borsten worden soepeler en strak
 • .

 • 93% – geëgaliseerd het huidoppervlak, werd de structuur stijver

.

De studie bij meer dan 1000 vrouwen over de hele wereld van verschillende leeftijden 25 tot 70 jaar, met verschillende etnische affiliatie.

Waar borst room Estelle kopen?

van de apotheek en de winkels bieden een groot aantal verschillende instrumenten voor de correctie van de borst, Estelle – de beste complex voor het niveau van efficiency en organische component. Certificering en onderzoek geeft vertrouwen in de betrouwbaarheid en veiligheid van de crème. Bekend mammologists raden om het te gebruiken Estelle om hun patiënten en opgenomen hoge mate van productiviteit, zelfs in de moeilijkste gevallen, wanneer patiënten meer dan 70 jaar.

Betaling en доставкаEstelle kunnen alleen worden gekocht op de officiële website, is de crème niet verkocht in de apotheek, winkels. Vermijd goedkope degenen aangezien zij de droom van een mooie borsten kan veranderen in een nachtmerrie. Honderden positieve adviezen op het internet zeggen over de kwaliteit en hoge prestaties Estelle.

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *