Nieuws

Fish XXL – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Voor sommige mensen is de visserij is een manier om te ontsnappen aan problemen, om te ontspannen, tot rust komen, krijgen een veel plezier, en in dit geval niet zo belangrijk een resultaat als het proces zelf. Maar voor iemand die de visserij is een echte sport, de opwinding, de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en mee naar huis een goede vangst. Maar helaas, niet alles hangt van ons af. Bijvoorbeeld, in de winter, vooral wanneer de temperatuur lager is dan 10-15 graden, geen aas geen effect op de vis, het gewoon niet haar geur ruiken. En wat vaardigheden die je kan bezitten, ongeacht hoeveel jaren van de visserij ervaring, de vangst niet. En kom dan naar de hulp van een innovatief hulpmiddel – een activator van bijtende Fish xxl. Heb nog nooit gehoord over dat? En je buurman heeft de spray verkregen en naar huis brengt een grote vangst veel pond. De activator spuiten drie keer verhoogt de vangst, als gevolg van de eigenschappen.

De voordelen van de drug Fish xxl

Wetenschappers hebben lang onderzocht de vraag: wat wil en verwacht vis om de vangst te verhogen. En het antwoord gevonden! Spuit de activator is gemaakt door wetenschappers en leden van de Vereniging van de vissers, die zijn de winnaars van de internationale professionele competities. Voordeel activator bijten Vis xxl is dat het werkt direct op de reukzin. Onderdelen van een nevel die op het slijmvlies van de vissen, deze irriteren zenuwuiteinden dan het signaal van de hersenen en het roofdier niet kan me inhouden.

De voordelen van de spray activator zijn:

 • de spray niet de post te verlaten gelokt u;
 • verhoogt de gebruikelijke vangst in 3 maal;
 • speciaal ontworpen voor het vissen in de winter;
 • verhoogt de activiteit van alle soorten;
 • absoluut veilig;
 • heeft een impact op elk vissoorten;
 • effectieve innovatie-instrument.

Als u vaak thuis bent gekomen zonder vangst. Als u het ontbreken van de vangst slecht weer of slechte aas te rechtvaardigen, zal de Fish xxl nevel u verlossen van al deze onaangename momenten. Bestel de activator via de officiële website door te klikken op de onderstaande link en u zult jezelf te redden van het kopen van namaakgoederen.

Wees voorzichtig niet te vallen voor trucs van oplichters die hormonen te verkopen, heeft geen invloed op de activiteit. Verspil geen tijd op het kiezen van een verscheidenheid van aas, de vis gewoon niet ruiken als de temperatuur onder de 10 graden.

Gooi uw geld weg op allerlei lokstoffen en dips. Genoeg van alle 4 de geuren, die een nevel Vis XXL heeft.

Luister naar het advies van professionals die Kampioenschappen van de visserij in Noorwegen, Polen, Rusland, Canada, dankzij het gebruik van de spray Fish xxl hebben gewonnen.

De samenstelling van de spray Fish xxl.

Activator Fish XXL uitsluitend gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, die absoluut onschadelijk zijn en rechtstreeks op de olfactorische receptoren:

 • olifant knoflook – activeert zoals vis als snoek, karper, brasem;
 • hennepolie – zal voorn, zeelt, brasem, witte brasem te trekken, Sopa;
 • kaffir lime zal helpen om karper, zeelt, brasem, voorn, karper te vangen;
 • eiwit squid – bevordert vissen op meerval, baars, kwabaal, Rotana

.

Merk op dat de spray is de activator zelfs de meest inactieve species, voorzichtig. De activator heeft een donkere bruine tint, is speciaal ontworpen voor de koude, donkere water.

De spray heeft een dichte textuur, zij hangen lang aan het mondstuk, waardoor vis uit verre afstanden trekken.

De geur van de activator is leuk om te vissen en zelfs de meest voorzichtige en vreedzame ras niet bang te maken.

Het medicijn werd zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld, rekening houdend met alle bijzonderheden van de onderwaterwereld inwoners. Bait Fish xxl veilig, bestaat niet uit van schadelijke chemische stoffen. De vangst kan veilig worden gegeten.

Hoe te spuiten activator gebruiken

Activator vissen voor een succesvolle visserij wordt dus gebruikt:

 • de voorbereiding van de gebruikelijke lokken, past een stuk brood;
 • spuiten het brood tot vier keer als u van plan bent om een ​​vreedzame ras vangen;
 • toen op jacht naar prooidieren of schichtige vissen, het aas moet 6-8 keer te verwerken;
 • after I caught 3-4 stukken vis, herhaal de procedure, de verwerkingsmodus kan variëren, afhankelijk van de activiteit van een bepaald ras;
 • in de winter, de beet zal beginnen in 10 minuten. Het kan zijn dat een vergroting van het gat als aas om de grote vissen bijten.

Ervaren vissers zeggen dat al het werk dat de activator zal niet voor je doen. Immers, nog moeten stijgen om 5u om het gat te doen en strek de spieren om de vis te trekken. Maar de spray activeert de visserij en maken het echt effectief.

De kosten van de spray en waar te vissen xxl kopen.

Om een ​​spray die je kunt kopen door te klikken op de link hieronder. Mis uw kans om het aas, dat is harmonisch evenwicht en stelt u in staat om weg te komen met een volle emmer nemen niet missen. Vis xxl, waarvan de prijs maakt hem opvallen tussen alle mogelijke kunstaas zal vrijwel na de eerste vissen af ​​te betalen.

Reviews

Fish xxl activator bijten reviews, waarin professionals en amateurs geven, activeert de luie vis:

Constantine, 30 jaar, Primorje liefde winter vissen. Maar, bijvoorbeeld, de winter bas zijn erg passief, in tegenstelling tot de zomer vissen. Ik besloot om de spray te bestellen. Na 10 minuten gebruik, van vis niet rebound, had geen tijd om te vangen. In een half uur gevangen 10 stuks groot en ja, zelfs de kleine things.Sergey, 45, om Angarskpoly activator Fish XXL Ik werd aangeraden door collega’s. Eerlijk gezegd, niet bijzonder in de hoop, maar toen mijn aas opgehouden te handelen, probeerde nog steeds spray. Na ongeveer 10 minuten, de vis bijna gek, kunnen we zeggen, uit het gat sprong ze, is dit resultaat niet verwacht. In de activator samenstelling, die werkt op de betekenis van geur van fish.Timur, 52, Fish xxl, kopen die mij mijn vrouw, overigens een groot ding geadviseerd. Vis zelf gaat naar de handen en fungeert als een zeer zorgvuldige en lui en roofzuchtige soorten. neem het altijd bij je vissen. Koop op de officiële website van de spray. Ten eerste is er zeker een kwaliteit van het product, en ten tweede, snelle levering.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *