Nieuws

Fish XXL – reviews, commentaren, prijs,

Heel vaak vissers proberen om vals te spelen om uw vangst te verhogen. Maar soms zijn deze tweaks zijn illegaal. Maar nu hoef je niet na te denken over hoe achterblijvende gieten het net met hun handen of hoe Fish XXL wordt gebruikt voor de visserij.

Officiële website

Er is een universele tool die uw vangst in een paar keer kan verhogen -. Deze activator bijten Fish XXL, gemaakt in de vorm van een spray en is zeer geschikt voor de winter en de zomer vissen

Hoe werkt Fish XXL?

Het werkingsprincipe verschilt weinig van dergelijk gereedschap zoals de activator bijten Fish XXL heeft soortgelijke werkingsprincipe. Maar niet allemaal zo op elkaar lijken en transparant, de activator bijten Fish XXL heeft een aantal functies die de intensiteit van het bijten beïnvloeden.

Het belangrijkste ding dat nodig heeft om de activator te verstrekken – om de honger van de vis te verbeteren. En XXL mee omgaat. Bijzonder sterke effecten zijn duidelijk in grote individuen van de vis. Dit werd gezien door ervaren vissers.

Het belangrijkste doel van de laesies zijn fysiologische kenmerken van de onderwater wezens. De interactie van de activator dwingt de vissen om uw aas te benaderen. Ze doet het instinctief, dus geen andere keuze, heeft ze niet.

De vissen zijn direct aangetrokken tot de plaats van gooien activator in het water van grote afstanden, als gevolg van de invloed op de receptoren van feromonen. En na het brengen van haar eetlust dramatisch gestegen en ze vindt geen andere keus dan uw aas eten.

Zoals iedereen al wist – de belangrijkste werkende bestanddeel van de activator worden gesynthetiseerd feromonen. Deze stoffen werden ingetrokken als gevolg van een gezamenlijk werk van de wetenschappers en medewerkers van de hele divisie van de vissers test.

Gebruik instructies Fish XXL

Trigger Fish hap XXL stelt u in staat om te gebruiken in combinatie met hen een verscheidenheid aan aas. Het hangt allemaal af van de voorkeur van de vis in een bepaalde vijver, evenals van het type. Immers, aas voor roofvissen vangen zijn iets anders tips voor het vissen op een rustige onderwater wezens.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de activator bijten is geen toverstokje en vis op een lege haak worp niet. Het is belangrijk om de juiste apparatuur te kiezen, kiest u een geschikte plek om te vissen en voeg vervolgens een spray activator Fish XXL en geniet van het vissen proces.

Bij het vissen rustige vis

Fishing vreedzame vis veelgebruikte aas. De toevoeging van de activator in het aas is niet verplicht, maar om te voorkomen dat de visserij-proces niet zou moeten. Maar om het aas nodig te behandelen.

Om het hulpstuk als volgt verwerkt:

 1. Zet de gekozen aas aan de haak.
 2. Pak een spuitbus met opvolger en verwijder de dop.
 3. aas Splash 2-4 maal (aantal doseringen is afhankelijk van de activiteit van de vis, hoe kleiner, hoe groter moet de dosis).
 4. Na het vangen van 2-3 vis herhaal het proces.
 5. OL>

  Voor de visserij op het roofdier Fish XXL

  Het vangen van roofvissen kan worden gedaan op verschillende manieren: gieten en trollen. De afhandeling van het aas identiek voor beide methoden. Als aas aan een visreis niet wordt gebruikt, hoeft alleen maar om het aas te behandelen (lepel, weifelaar of silicone vis).

  De verwerking van lokken wordt gemaakt in een paar eenvoudige stappen:

  1. In de ene kant moet je het aas te nemen.
  2. Gebruikte regelen van de spuitbus en verwijder de beschermkap.
  3. Behoefte om het aas spatten van 5 tot 8 keer. Afhankelijk van de activiteit van roofdieren in de vijver.
  4. Herhaal het proces na de vangst van elke vis.
  5. OL>

   De samenstelling van de activator bijten Fish XXL

   Door de unieke stoffen die aanwezig zijn in de activator bijten Fish XXL het zeer effectief was zijn. Veel vissers proberen om dit activator doen met hun handen, maar zelfs met alle componenten te raden de dosis is erg moeilijk, dus het is beter om te kopen Fish XXL.

   De hoofdcomponenten van de activator:

 • Hennep olie is een bekende lokstof voor vele vissoorten. Het heeft een grote hoeveelheid eiwit en vet. Een sterke geur van deze olie is in staat om vissen aan te trekken op grote afstand.
 • Kaffir kalk wordt niet beschouwd als minder aromatische substantie, slechts een klein aantal vissers gebruiken als lokmiddel. De bladeren van deze plant hebben een zeer sterke geur die karper, voorn, brasem, zeelt en karper te trekken.
 • Elephant knoflook, die deel uitmaakt van de activator een geur soortgelijk aan een mengsel van ui en knoflook. Het gebruik van deze stoffen maakt het mogelijk om het aroma te verkrijgen, waardoor de bijtende roofvissen.
 • pijlinktvis proteïne een voedingsmiddel met een hoog gehalte aan aminozuren en eiwitten. Deze component draagt ​​ook bij aan het ontwaken van de eetlust van roofvissen, in het bijzonder grote individuen.
 • gesynthetiseerde feromonen. Het hoofddoel van de component de aanvullende stimulatie van de eetlust van de vis op de instinctieve niveau.

Zoals u kunt zien, de samenstelling van de activator is relatief universeel, en elk onderdeel is verantwoordelijk voor het aantrekken van bepaalde soorten vis. Bijzonder sterk effect op grote dieren, omdat de instincten meer uitgesproken zijn geweest.

De voordelen spray activator

Veel vissers vragen zich af, waarom niet aan de activator bijten Droge Blooder en de moeite waard om te kopen Fish XXL te kiezen. Het is erg makkelijk. De werking van de-activator getest door vissers uit heel Europa voor 6 jaar en de binnenlandse vissers voor ongeveer een jaar.

De belangrijkste voordelen van het produkt waren als volgt:

 • De blootstelling van vissen aan instinctief leidt tot een sterke invloed, met name bij grote exemplaren. Als kleine vis instincten zijn slecht ontwikkeld, en de bijbehorende effect.
 • Het testen verschillende wateren voor een lange tijd. De effectiviteit van de activator werd getest het voltallige personeel van de vissers in de verschillende types van waterlichamen: kanalen, rivieren, baaien, meren en reservoirs. En afhankelijk van de effectiviteit van het product werden gecorrigeerd door wetenschappers en de optimale gebracht.
 • afhankelijk is van het seizoen. Spray even goed bij het helpen van de vissers om de winter en de zomer vissen. Ook een handige container kunt u het aas van toepassing in de koude en de warme.
 • Het gebruiksgemak. De visser hoeft niet lastig te vallen met potten en pannen in de keuken en dure componenten voor aas. Het enige wat je nodig hebt om de activator bijten Fish XXL te kopen en zet het in de zak.
 • De terugverdientijd is zeer snel. Vanwege het feit dat de prijs van de activator is zeer laag en het effect is groot, je het terug te verdienen na een paar uitstapjes naar de vijver.

Het is niet allemaal voordelen waarover je kunt spreken. Na het lezen van de beoordelingen van de vissers, merk je dat elk van hen merkt verschillende indicatoren. Dit leidt tot slechts één conclusie – het aas is niet een andere hoax of Scam, het werkt echt, gewoon allemaal verschillende

.

Real beoordelingen van Fish XXL

Happy en noodlijdende vissers feedback geven over de gebruikte product op honderden forums en blogs. U kunt uw mening geven in de commentaren, en toch vindt u een aantal populaire en echte beoordelingen van het netwerk te geven.

Vladimir Heb je al op zoek naar waar dit product in Moskou kopen totdat je struikelde over de officiële website. Ik bestelde kwamen allen, en vervolgens betaald. De aankoop van meer dan tevreden. Bestel voor de vijfde keer en zijn van plan om door te gaan vissen met dit spray.Vladislav uit Minsk schrijft:
Jongens, dit is echt cool stuff. Nadat de vrouw gaf me een doos van activator om de verjaardag ik niet thuis te komen zonder vis. Ze vond het niet leuk dat zo’n geschenk – moe om de fish.Peter van St. Petersburg reinigen schrijft:
Ik kocht dit aas, ging naar de vijver in de hoop om een ​​vis te vangen, maar de special effects zijn niet gemerkt. Echter, ging toen met haar zoon naar een roofdier en ik was verbaasd over de efficiëntie. Blijkbaar is voor de visserij. iets wat ik niet voorspellen, maar nog steeds blij.

Waar de activator bijten Fish XXL kopen

In de afgelopen jaren, veel vissers vragen deze vraag. En het antwoord is voorspelbaar en heel simpel – de beste plek om te kopen is de officiële website

.

Op de website en de normale prijs en de levering aan Europa, Oekraïne en Wit-Rusland. En ook kunt u er 100% zeker van zijn dat niet nep te kopen. De link naar de officiële website hieronder gegeven.

Officiële website

En u kunt gewoon het formulier invullen door te klikken op de link hieronder. U moet uw land te selecteren, om de juiste voor- en achternaam en telefoonnummer te maken. Na het invoeren van de gegevens moeten wachten op de oproep Manager om de gegevens van de bestelling bij te werken -. Ongeveer 10 minuten

Om in de vragenlijst

Voor bezoekers die van onze website is er een speciale prijs en een mooie korting te vullen. Zo kunt u nog meer geld besparen en genieten van het proces van de visserij.

Mensen die zich voorbereiden op het ijsvissen hebben een unieke mogelijkheid van het bestellen van activator bijten Fish XXL voor de winter visserij. U kunt het hier kopen.

Dit vind je misschien ook leuk...