Schoonheid

Ocean Shake Serum PP3+ – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen

Als gevolg van de snelle ontwikkeling van hoogwaardige technologie hardware en anti-aging behandelingen worden steeds veiliger en toegankelijker te maken. Dienovereenkomstig, het verhogen van hun populariteit. Nu is het in de mode geworden om een ​​draagbare apparatuur thuis en het uitvoeren van de opheffing op hun eigen. Maar de kracht van dergelijke apparatuur is meestal veel minder professioneel. Aangename uitzondering is de RF-apparaat Ocean Shake Serum pp3 +.

& nbsp;

Het apparaat Ocean Shake Serum pp3 +

Het werkingsprincipe is gebaseerd op de effecten op de huid van radiofrequente elektromagnetische straling die informatie kan opwarmen tot een temperatuur van 60oC. Afhankelijk van de gekozen instellingen is het mogelijk om het midden en diepe lagen van de dermis te stimuleren.

Bij overschrijding 42оС eiwitmoleculen, dat het hoofdmateriaal van de collageenvezels hun structuur te veranderen, waardoor deze vermindering verhit. Dienovereenkomstig wordt de huid aangescherpt, zich verdicht en elastisch. Tegelijkertijd stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, dankzij waarin een persoon wordt vernieuwd en verjongd.

De kit omvat twee mondstukken: bipolaire en monopolaire. Bipolaire geldt alleen de bovenste laag van de dermis en subcutaan vet. Dit maakt het mogelijk om te studeren haar meest gevoelige delen van het gezicht: rond de ogen en lippen, nek. Het is goed als je nodig hebt om glad te strijken nasolabiale rimpels, verwijder kneuzingen en wallen onder de ogen, trek het bovenste ooglid te ringen en fijne lijntjes op de hals te verwijderen.

Multipolar kop bestaat uit twee elektrodeparen die impulsen tegelijk genereren. Je kunt ze configureren in verschillende intensiteit, dus door het werken in een sessie twee lagen van de huid: oppervlak en midden of diep. Dit verbetert de conditie, maakt het mogelijk om zelfs diepe rimpels te verwijderen, verbetert de huid toon en maakt duidelijk ovaal gezicht.

Voordelen Ocean Shake Serum pp3 +

In vergelijking met andere draagbare elektrische apparaten bestemd voor het heffen en verjonging thuis, model Paints hebben een aantal duidelijke voordelen:

 • goede kracht met een zeer compact formaat;
 • aanwezigheid van monopolaire en bipolaire bits;
 • de eenvoud en gebruiksgemak;
 • een eenvoudige en intuïtieve interface;
 • de inrichting weegt slechts een pond en een half.

Een dergelijke positieve veranderingen op de huid is merkbaar na de eerste procedure. En met zijn regelmatig gebruik, het resultaat is vergelijkbaar met een salon.

De aanwezigheid van multipolaire mondstuk laat een effectief gebruik van de inrichting niet alleen voor gezicht correctie. Hij is goed op de bestrijding van vroeg cellulitis, geschikt voor eenvoudige aanscherping van de borst, heeft zich bewezen in liquidatie nesessarily striae en striae.

Reglement van operatie Ocean Shake Serum pp3 +

Alle regels van de werking van de inrichting voor radiogolf facelift Ocean Shake Serum pp3 + duidelijk zijn, zodat de gebruiker die u wilt zorgvuldig te bestuderen voor het eerste gebruik en strikt worden nageleefd. Hoewel de capaciteit van de apparatuur is matig, Ocean Shake Serum pp3 + rf 49E en L90V behoren tot de klasse van de handel modellen en in het geval van een verkeerde bediening kan schade aan de patiënt tot gevolg hebben.

Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint, moet u de patiënt en alle metalen voorwerpen (oorbellen, ringen, horloges, enz.) Te verwijderen. Haren voorzichtig op zijn voorhoofd verwijderd en bepaalt hun wegwerp cosmetische kap of bandage. De wortels mag niet buiten blijven, zodat ze niet beschadigd raken door statische elektriciteit.

Techniek van de procedure is als volgt:

 1. grondig reinigen van het gezicht moet u een speciale geleidende gel of hoge-kwaliteit vochtinbrengende crème.
 2. Om de elektrode te selecteren en sluit de voeding van het lichtnet.
 3. Om de mondstukkop op de huid hechten en zachtjes bewegen, ligt de optimale intensiteit.
 4. Actueel capaciteit moet zodanig zijn dat u de warmte en tintelingen kunnen voelen, maar het was niet ernstige pijn.
 5. Het is van belang ervoor te zorgen dat het hoofd de hele tijd verplaatst de huid wanneer het zelfs wordt uitgesteld voor een paar seconden, je kan brandwonden ontvangen.
 6. OL>

  De duur van de behandeling mag niet meer dan 10-15 minuten. om de procedure in een dag of 2 keer per week te herhalen.

  Scheme procedure

  De lifting effect hangt grotendeels af van of het geselecteerde mondstuk en de richting waarin het beweegt in het gezicht. Er moet bewegen langs de massage lijnen altijd volgens het principe “van het centrum naar de omtrek en van onderaf”.

  Hier is een ruwe schets van de procedure:

 • waaiervormige verticale lijnen van de wenkbrauwen om de haarlijn;
 • van de nasolabiale plooi (geleidelijk verplaatsen 1 cm beneden), gebogen lijnen de onderste rand van de baan;
 • vanaf de basis van de hals loodrecht op de onderkaak;
 • geconcentreerd halve cirkels onder het onderste ooglid van de binnenhoek van het oog naar de buitenste;
 • van het midden van het voorhoofd horizontale lijnen parallel aan de lijn van haargroei, het verplaatsen van 1 cm.
 • het midden van de kin tot de bovenkant van de jukbeenderen;
 • medio-hals aan de voorzijde van de rechter en linker, oplopend tot 1 cm boven;
 • vanuit het centrum van de bovenste (dan lager) lip naar het gebied;
 • langs de onderkaak boven, evenwijdige lijnen, die een niveau van de hoeken van de lippen
 • de plooi van het bovenste ooglid verticale lijnen wenkbrauwen;
 • midden van de kin naar rechts en links langs de lijn van het ovaal van het gezicht;
 • Het bovenste ooglid van de binnenhoek van het oog naar buiten.

Tot slot kunt u een lichte spiraal massage douchekop maken over zijn hele gezicht. Om ervoor te zorgen dat de huid tot rust is gekomen, na de procedure, toe te passen hydraterende en lifting crème.

Lees meer om alle details over gepost video’s met commentaar van deskundigen zien.

Complicaties en contra Ocean Shake Serum pp3 +

Met de juiste procedure complicaties na het gebeurt. Na een zeer intensieve blootstelling een lichte roodheid, die zijn eigen hoog voor een paar uur loopt zou kunnen zijn.

Als u te sterke macht, en niet de constante beweging van de elektrode te volgen, kan de huid erg heet worden en zelfs vormden een brandwond. Natuurlijk zal het gevoel in dit geval zeer onaangenaam zijn.

Contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat “Ocean Shake Serum pp3 +” zijn:

 • minderjarigen de leeftijd van de patiënt;
 • de zwangerschap en periode van borstvoeding;
 • kanker en auto-immuunziekten;
 • actieve ontstekingsprocessen;
 • beschadiging van de huid in het werkgebied;
 • geïmplanteerde pacemaker;
 • aanwezigheid van metalen implantaten in het hoofd, nek, kaak;
 • cardiovasculair falen;
 • uitgesproken rosacea;
 • van de bloedstolling;
 • hypertensie en diabetes 2-3 graden.

Het is niet nodig om de procedure te doen tijdens de menstruatie – dit zou het ongemak te versterken. Bij overgevoelige huid de kracht moeten we het zeer geleidelijk te verhogen. Na de zon en zonnebanken moeten minstens 2 weken wachten, tot de beschermende laag van de huid volledig is hersteld.

adviezen en resultaten Ocean Shake Serum pp3 +

Volgens de meerderheid van de consumenten, het apparaat rf Ocean Shake Serum pp3 + is echt een effectief instrument voor verjonging, wat handig en veilig thuis te gebruiken. Professionele schoonheidsspecialisten apparaat is ook tevreden. Het is compact, maar krachtig genoeg om goede resultaten te geven.

Buy “Ocean Shake Serum pp3 +” kan zijn in gespecialiseerde winkels of online. De prijs begint vanaf 22 duizend roebel. Het is belangrijk om een ​​certificaat ter bevestiging van de kwaliteit van het apparaat en de naleving van internationale normen onmiddellijk te verkrijgen. Anders is het gebruik ervan is onveilig voor de patiënt en de schoonheidsspecialiste.

De eerste resultaten zijn merkbaar na 3-4 behandelingen. Na verloop van tijd wordt het effect versterkt, omdat de “Ocean Shake Serum pp3 +” stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine. Dus eindelijk, om veranderingen op het eerste gezicht beter te kunnen beoordelen binnen 1-2 maanden na afloop van de cursus, het vergelijken van voor en na foto’s.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *