Nieuws

Peruvian Maca – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Er zijn producten die mensen zijn genoemd afrodisiaca. Er wordt aangenomen dat ze seksueel verlangen te verhogen, de potentie te verhogen. In dit uitgestrekte categorie zijn producten van plantaardige, dierlijke, minerale oorsprong. Een van de hedendaagse populaire kruiden afrodisiacum Peruviaanse Maca. In dit artikel leren hoe om te nemen wat helpt dit artikel.

Beschrijving en geschiedenis Peruaanse Maca

Peruaanse Maca is een plant afkomstig uit het Andesgebergte (Argentinië, Peru, Bolivia). Het heeft wortels (hypocotyl), die lijkt op een kleine raap of radijs. Wetenschappelijk genaamd Maca Lepidium meyenii (geboren bug-Infested, familie Cruciferae). Deze plant is gerelateerd aan kool, rapen, waterkers salade dressing, mosterd. Het wordt ook wel Peruviaanse ginseng voor dezelfde eigenschappen – stimulerende en tonic. De wortels van papaver bevatten alkaloïden, thiocyanaten en amiden van vetzuren, positief beïnvloeden van de potentie.

Just er rekening mee dat de klinische studies van deze plant zijn niet uitgevoerd, zodat het gebruik ervan wetenschappelijk is niet vastgesteld. Echter, het is slechts een kwestie van tijd. Gezien de groeiende populariteit van de Peruaanse papavers, misschien binnenkort zullen ze wel interesse zou hebben vertegenwoordigers van de traditionele geneeskunde, zoals is gebeurd met andere planten, die vandaag de dag worden beschouwd als zeer waardevol.

Tegelijkertijd is de vertegenwoordigers van de volkeren in de Andes sinds de oudheid, gebruikt Peruaanse Maca voor hun eigen doeleinden. Vanaf het moment van de Spaanse kolonisatie, wordt deze plant kunstmatig gekweekt in de velden. De naam van de plant gegeven ter ere van de Duitse botanicus, Meyen, die door middel van Peru te reizen, bestudeerde de lokale flora. Echter, beschreven Maku dat deed hij niet, en Gerard Waller, een nerd, 13 jaar na een reis Meyen.

Spaans en Quechua zijn Peruaanse Maca ajak chichira of Mac Mac genoemd. De wortels van planten worden gegeten, zij hebben een enigszins aardachtig, gras smaak. Afhankelijk van het ras, kan de knollen zijn in verschillende kleuren: roze, geel, rood, blauw, paars, donker bruin (zwart) kleur. Gemeend wordt dat de eigenschappen van de wortels van verschillende soorten verschillen.

Als u bijvoorbeeld Black wortel vertoont neuroprotectieve eigenschappen, en daarom van toepassing met een depressie, en de rode papaver helpt bij BPH en erectie ontsteking.

De inwoners van Peru verzameld wortels van de papaver gedroogd, ze worden opgeslagen gedurende langere tijd, en gebruikt als voedsel en ook de potentie en vruchtbaarheid. Mac heeft veel koolhydraten, bovendien bevat calcium, selenium, magnesium, tot 14% eiwit, voedingsvezel. Is een waardevol voedingsmiddel, qua voedingswaarde vergelijkbaar met aardappelen en rijst.

Belangrijk! Brewery in de VS in 2010 begonnen met de productie van bier uit de Peruaanse Maca wortel in het recept. Het heet Kuka bier.

Het effect van wortel- Peruviaanse Maca

Zoals reeds vermeld, vandaag de actieve componenten van de maquis en hun invloed op het organisme is nog niet goed bestudeerd, hoewel deze plant is bekend dat mensen voor vele eeuwen. Hij isoleerde de alkaloïde, die werd genoemd ter ere van planten macareina. Er wordt aangenomen dat het stimulerende effect verbonden. Peruviaanse Maca heeft geen invloed op de productie van hormonen bij mannen of vrouwen, het effect ervan wordt in verband gebracht met een heel verschillende mechanismen.

Ten eerste, de ontvangst van het poeder verkregen uit de gedroogde wortel van invloed op het zenuwstelsel:

 • verbetert de stemming, helpt bij subdepressive Staten, apathie;
 • Stimuleert, tonen;
 • Maakt een persoon meer energie;
 • Verbetert de concentratie en het geheugen, verbetert de fysieke prestaties;
 • Verlicht stress, ontspant

. Zie ook: Folk remedies om potentie te verhogen thuis

herstellende werking van de klaprozen komt tot uiting in de volgende:

 • Het vullen van een tekort aan vitaminen en mineralen;
 • Stimulatie van het immuunsysteem, het versnellen herstel van verkoudheid en griep;
 • Regulering van metabole processen.

Als afrodisiacum Peru maca wordt gebruikt voor de volgende doeleinden:

 • Het verhogen van libido;
 • De verhoogde bloedtoevoer naar de geslachtsorganen;
 • Toename uithoudingsvermogen in bed, de mogelijkheid om seksuele handelingen te herhalen;
 • Toeneming van de sensaties tijdens de geslachtsgemeenschap en orgasme.

Dit effect is vergelijkbaar voor mannen en vrouwen, dus de Peruaanse Maca is een universele afrodisiacum en stimulerend middel. Het kan gebruikt worden door beide partners om de wederzijdse aantrekkingskracht te vergroten en verbeteren van de kwaliteit van het geslacht.

Effect diëten en sportpit

Peruaanse Maca wordt aanbevolen voor degenen die willen afvallen of om spiermassa op te bouwen. Dit product is vaak voedingssupplement of sportvoeding. Deze plant wordt aanbevolen, is gelijk aan de mannen en vrouwen.

Deze plant wordt gebruikt als een substituut voor anabole steroïden, omdat het helpt om spiermassa te vergroten. Terwijl hormonale Maca wortel heeft geen effect. Hij verkort de herstelperiode na lichamelijke oefeningen, vergroot het uithoudingsvermogen.

Er is informatie die deze plant verhoogt het metabolisme en bevordert gewichtsverlies. Macawortel werkt op dezelfde wijze als andere Superfoods zoals Gojibessen, guarana extract, Spirulina. Typisch wordt het wortelpoeder toegevoegd eiwit shakes.

Nuttiger dan de Peruaanse Maca voor mannen

Naast het vergroten van het libido en verbeteren van seksuele potentie Macawortel heeft anti-inflammatoire eigenschappen. Het is zeer nuttig voor die mensen die een lage potentie wordt geassocieerd met inflammatoire processen in de urethra of erectie klier. Dergelijke eigenschappen toegeschreven aan Macawortel rood.

Belangrijk! Slechts een wortel zal niet helpen om de ontsteking te genezen, wordt deze alleen gebruikt als een extra component in de complexe behandeling, in parallel verhogen van de kwaliteit van het seksuele leven.

Red poppy helpt om de grootte van de erectie te verminderen, en dus vergemakkelijkt de uitstroom van urine en afscheiding van de prostaat.

Black is de wortel heeft een sterker effect op de spermatogenese, maar geel en rood ook vergelijkbare eigenschappen vertonen. Maca verhoogt de kans op bevruchting, dus helpt bij de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid. In het onderzoek is gebleken dat het een positief effect heeft op de kwaliteit van het sperma. Wanneer genomen regelmatig verhoogt het dagelijkse volume van het ejaculaat, de beweeglijkheid en het aantal zaadcellen.

Het is raadzaam deze plant aan te brengen en degenen die lijden aan vroegtijdige zaadlozing, en onstabiele erectie die wordt geassocieerd met de disharmonie in de processen van excitatie en inhibitie. Sommige mannen kunnen niet eens te beginnen met seksuele gemeenschap te wijten aan het feit dat een orgasme optreedt tijdens het voorspel. Anderen verliezen de bouw bij het optreden van de minste uitwendige prikkels. In deze gevallen, de Peruaanse Maca geeft een prachtig effect en het vertrouwen van de mensen in zichzelf verhoogt.

Door de aanwezigheid van antioxidanten, Peruviaanse Maca helpt bij het voorkomen van hartaanvallen en beroertes bij mannen op een kritiek moment voor het cardiovasculaire systeem ouder. – na 40 jaar

Nuttiger dan de Peruaanse Maca voor vrouwen

Bewezen het nut van de Peruaanse Mackie voor vrouwen die lijden aan dysmenorroe. Het helpt om de menstruatiecyclus normaliseren, vermindert pijn in de onderrug en de buik. Maca helpt bij stemmingswisselingen en migraine tijdens de menstruatie.

Deze wortel wordt gebruikt ter voorbereiding op de zwangerschap. Er wordt aangenomen dat het verhoogt de kans op het concipiëren en verbetert de algemene conditie van het voortplantingssysteem vrouwtje.

De wortel poeder van deze plant helpt bij menopauze en postmenopauzale vrouwen vermindering van de negatieve symptomen van het zenuwstelsel. Vermindert opvliegers en zweten, vermindert de angst niveau, normaliseert stemming

Zie ook:. Drugs om potentie te verhogen en pathogenen voor mannen

Het is geen geheim dat voor vrouwen, de menopauze is de beste tijd. Op dit moment kan leiden tot prikkelbaarheid, huilerig, depressie, apathie, verminderde het gevoel van eigenwaarde, vermindert libido. Met deze psychische problemen helpt Maca root. Daarnaast normaliseert de bloeddruk, voorkomt scherpe sprongen.

Maca wortel, ondanks het stimulerende effect, vergemakkelijkt in slaap te vallen en verbetert de slaap. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het regulerend effect op het centrale zenuwstelsel.

Als voor het seksleven, vrouwen boven de 50 merkte op dat na een cursus van de ontvangst van de voorbereidingen op basis van de Peruaanse klaprozen verhoogde productie van smering (dat vermindert de overgang), verbeterde opwinding, gemakkelijker te bereiken orgasme.

Er is informatie, maar het is niet wetenschappelijk bewezen dat Maca fungeert als hormoonvervangingstherapie geneesmiddel vermindert zo de onaangename effecten geassocieerd met de menopauze. Dit betekent dat deze plant in de toekomst kunnen worden gebruikt voor de preventie van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen als gevolg van de fyto-oestrogenen en een hoog calciumgehalte.

Contra Peruviaanse Maca

Zoals Lepidium meyenii is een product dat gebruikt wordt voor eeuwen in voedsel als groente, ernstige contra-indicaties niet, behalve voor mogelijke allergieën. Nooit opgemerkt significante bijwerkingen en schade aan de gezondheid. De gegevens over overdosering is ook niet beschikbaar.

Peruaanse Maca wordt afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen, maar alleen vanwege het gebrek aan klinische observaties van haar. Natuurlijk, aanstaande moeders in Peru eten rustig. Er werden geen nadelige effecten bij dieren is ook nooit genoemd, omdat deze plant is al lang en wordt gebruikt voor veevoer, aanzienlijke verhoging van de vruchtbaarheid van vrouwen.

Dus de Peruaanse Maca is volkomen veilig plant die zonder beperking kan worden gebruikt voor mensen van elke leeftijd en geslacht.

Overzicht van voedingssupplementen met Macawortel

Peru maca zijn verkrijgbaar in poedervorm uit een droog wortel. Toch bevat de samenstelling van veel voedingssupplementen die libido en potentie verhogen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: capsules, tabletten, uittreksels. Meestal verkocht in gespecialiseerde winkels, apotheek in zeldzame.

Maak de poedervorm van de Peruaanse Maca nodig koud water, sap of een andere vloeistof, zonder alcohol, die alle voordelen van het geneesmiddel ontkent. Een andere manier is om het poeder met voedsel te mengen, maar niet vettig, om niet te vertragen de opname ervan.

Een dag voor 5 tot 20 gram poeder in 1-3 doses. De voorbereidingen met extract van papavers worden beschouwd als meer machtig te zijn, maar in de markt zijn er minder en onaangename smaak.

Hier is een lijst van populaire voedingssupplementen van Maca root:

Zie ook: “Spulen” capsules voor de mannelijke potentie: handleiding, prijs, meningen en analogen

De volledige loop van de medicatie Peruaanse Maca is een maand, dan is verdaagd voor dezelfde periode en dus drie keer. Analogen van Macawortel zijn plantaardig voedsel:

 1. yohimbe;
 2. Eurycoma longifolia;
 3. ginseng;
 4. Epimedium Estrellita;
 5. Tribulus.
 6. OL>

  Voedingssupplementen die deze componenten vergelijkbaar effect: stimulerend, tonic, adaptogene. Indicaties voor toelating dezelfde, zodat deze middelen kunnen worden afgewisseld met bereidingen van Macawortel.

  Vervalsing van het product Peruaanse Maca

  Als gevolg van de enorme populariteit van de Peruaanse Peruaanse Maca is het vaak nagemaakt. Helaas, met de precisie te bepalen of het medicijn Macawortel, kan niet zonder laboratoriumonderzoek. In het algemeen, vers of gedroogd, deze plant in ons land is niet te koop.

  Sommige mensen, geconfronteerd met de afwezigheid van een positief effect bij de receptie van de voorbereidingen van papaver, zeggen dat dit een “scheiding”. Echter, het meest waarschijnlijk, dit is te wijten aan het gebruik van de namaakgoederen.

  Statistieken tonen aan dat in de afgelopen jaren Peru aanplant van Lepidium meyenii bezetten slechts 50 acres. Nog een aantal is gegroeid buiten de berggebieden in speciale kassen. De volumes van de verkochte producten is aanzienlijk hoger, waarbij de overvloed aan vervalsingen aangeeft.

  Hoe kun je jezelf beschermen tegen het kopen van namaak? Honderd procent van de om te voorkomen dat fraude is onmogelijk, maar enkele tips die we kunnen geven. Moet kopen gecertificeerde producten van bedrijven met een solide reputatie en een lange geschiedenis van de aanwezigheid op de markt.

  Als u een aankoop via het internet te maken, vermijd websites, odnostranichnikov dat alleen deze ene product te verkopen. Meestal ze zijn ingericht in felle kleuren, met hype en het positioneren van uw product als een panacee voor alle kwalen. De scans van de certificaten en licenties voor de verkoop ervan niet bestaan.

  Gebruikers, die regelmatig de aankoop van het poeder Peruaanse klaprozen en observeer het positieve effect, zeggen ze dat met gras begroeide smaak en geur van dit product worden vergeleken met iets onmogelijk is. Echter, deze test is alleen geschikt voor degenen die deze plant hebben geprobeerd.

Dit vind je misschien ook leuk...