Schoonheid

Realquit – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

Het bestuderen van alleen de informatie over Realquit reviews, of het nu een echtscheiding, onmogelijk op te lossen is. In een wereld die steeds meer en meer populair een gezonde levensstijl en populaire tools om zich te ontdoen van slechte gewoonten. Een van deze middelen, zich te ontdoen van nicotine verslaving is biomagnets Realquit.

biomagnificatie Realquit bestaat uit een magnetische legering, bekleed met goud. Zijn platte schijven van verschillende grootte. Een grotere disk (8×1), aangebracht op het achteroppervlak van de schaal van het oor, de kleinere (5×1) – aan de buitenzijde. Acupressuur en een magnetische invloed op biologisch actieve punten op de oorschelp. Het oppervlak van biomagnetische goud 24 K, Realquit anti-roken veroorzaakt geen irritatie van de huid in het getroffen gebied. Sproeien wordt uitgevoerd, zowel geel en wit goud. Goud is in staat om stress te verlichten, normaliseren slaap, het verbeteren van het immuunsysteem.

De instructies zeggen dat de magneten tegen het roken van invloed op het punt verantwoordelijk is voor uw drang om te roken. Volgens de ontwikkelaars, genoeg om een ​​leren riem voor 2-4 uur te dragen op de dag om volledig te geven van de verslaving.

Dus de tool is in staat om te voorzien in:

 • acupressuur invloed op biologisch actieve punt;
 • magnetische effecten op Energoupravlenie punt;
 • metallotherapeutic het effect van goud ionen.

De principes van acupunctuur actie Realquit

Method auriko-effecten van acupunctuur is ontstaan ​​in de oudheid en gebruikt in de volksgeneeskunde in vele landen. In Chinese verhandelingen “Duizend gold recepten” (VII eeuw) en “Fundamentals of acupunctuur en acupunctuur” (XVII C) acupunctuur wordt beschouwd als een afzonderlijke behandelingsmethode. Beoordelingen van artsen over de methode voor de behandeling van nicotineverslaving door het gebruik van dergelijke technieken, bewijs van hun veiligheid en werkzaamheid.

Klinische en theoretische studies wetenschappers hebben de werkelijke doeltreffendheid van de methode bewezen. Magnetisch effect stimuleert (zwak) of sedatieve (sterk) effect op bepaalde gebieden van de cerebrale cortex. Het effect van de set van magneten tegen het roken Realquit gebaseerd op de ontspanning punten “Shen-men”, verantwoordelijk voor het centrale zenuwstelsel (de kaart АТ55Х).

Punten kunnen individueel worden geplaatst, dus voor de juiste plaatsing van de magneten is noodzakelijk om de topografie van een punt te verduidelijken van een specialist, of proberen te vinden op uw eigen geleid door een kaart en hun eigen gevoelens. Wanneer aangedrukt bioactieve punt het stompe einde van een stang, een pen, wedstrijden of een niet-scherp voorwerp, zal de pijn sterker dan de buitenste punt voelt. Vaak negatieve beoordelingen over Realquit verband met het feit dat de magneten in het oneigenlijk doel punt werden geplaatst.

Vaak zijn er klachten van ongemak en pijn. Volgens het onderzoek, regelmatige massage heeft een zwakke impact. Langdurige (tot 2 uur) de druk op dit gebied en de additionele invloed van de magneten verminderen de elektro-activiteit en een sterke kalmerend effect. Indien aanwezig de magneten, een sterke pijn, is, volgens de Chinese verhandelingen, geeft het punt waar zeer weinig energie.

De techniek van de acupunctuur “het streven naar zwervende pijn” is gebaseerd op de impact op het gebied van de pijn. Maar wanneer kan ernstige pijn magneten enigszins verplaatst of op een iets later. Er is individuele gevoeligheid van de huid, mensen anders reageren op blootstelling.

De voordelen van magnetische therapie is dat:

 • non-invasieve;
 • pijnloos;
 • bij de toepassing uitgesloten infectie.

Hoe Realquit gebruiken?

Instructie voor Biomagnetisme schrijft:

 1. Magneten om een ​​schone, droge handen te plaatsen.
 2. Het gebruik van een spiegel moet de bioactieve gemarkeerd op het beeld dat is opgenomen in de kit zijn.
 3. Een grotere diameter magnetische schijf wordt geplaatst aan de achterzijde van de oorschelp in de projectie van het punt.
 4. De kleinere magneet wordt geplaatst buiten de auto.
 5. De magneten moeten worden gehouden door vzaimoponimanie.
 6. Voor het gemak van de vaststelling van de magneten handleiding adviseert voor rechtshandigen op de inrichting te plaatsen op het linkeroor, voor links -. Naar rechts
 7. De magneten mag niet leiden tot ernstige pijn en ongemak. Als individuele hoge gevoeligheid van de inrichting veroorzaakt pijn, kan men verplaatsen, zonder buiten het gebied van biologisch actieve punten, of de procedure later herhaald.
 8. De magneten moeten worden gedragen voor 2-4 uur per dag. De instructie staat de scheidingsprocedures, bijvoorbeeld gedurende 2 uur tweemaal per dag.
 9. Het is niet aan te raden om de magneet te gebruiken tijdens de depressie, een sterke drang om te roken, en de toegenomen angst.
 10. U kunt niet slapen met vaste magneten.
 11. Het wordt aanbevolen in de eerste week geleidelijk het aantal gerookte sigaretten, als je ze niet kan geven in een keer.
 12. Tegen het einde van de week om volledig te stoppen met roken en blijven gebruiken Realquit tot volledige verdwijning van de drang om te roken.
 13. Volledige cursus varieert sterk en is afhankelijk van het menselijk vastberadenheid, zijn lichaam kenmerken, wilskracht.
 14. U kunt het gebruik van Realquit en andere methoden te combineren.
 15. OL>

  Wat zijn de voordelen en beperkingen?

  De Realquit magneten hebben verschillende voordelen:

 • geen chemische invloed hebben op het lichaam;
 • geen bezoek van een arts voor de installatie clip vereisen en bewaakt het behandelingsproces;
 • niet naleving van het dieet nodig zijn;
 • de voordelen van niet-invasieve methoden voor de behandeling;
 • eenvoudig in uitvoering, zorg;
 • hebben verschillende types van effectieve invloed;
 • de methode is wetenschappelijk verantwoord, ondersteund door klinische en theoretische onderzoek.
 • geen contra-indicaties en hebben geen bijwerkingen op het lichaam veroorzaken.

In de instructies om Realquit aangegeven dat het gereedschap niet wordt aanbevolen voor gebruik:

 • in de periode van de zwangerschap;
 • in de aanwezigheid van kanker;
 • personen met elektronische medische hulpmiddelen (defibrillator, insulinepomp, pacemaker, enz.).

Het verschil van nep van originele Realquit

Bij de aanschaf van Realquit moeten op hun hoede van vervalsingen te zijn. Er zijn een aantal verschillen, met de wetenschap dat het risico voor valse kopen aanzienlijk wordt verminderd:

Originalvaluecomplete officiële website van de fabrikant (USA) Er is geen verwijzing naar situative kwaliteit made kleurendruk aan beide kanten, gelakt poverkhnostyami laag kwaliteit van het kleurenbeeld aan de ene kant, geen lak patriciamanterola in 2 talen (Engels en Italiaans), volume 32, pagina Xerox de optie slechte kachestvennye schijven van verschillende grootte, Gladiatori dezelfde grootte, met een ruwe rand, waardoor discomfortableness – goud (wit en geel) Kijkt – witte metalna een speciale kaart bevestigingspunt aan de buitenzijde en binnenzijde en overeenkomen met het beeld en de bijgevoegde wil magnitude lucifers door locatie en patroon

De effectiviteit van biomagnets Realquit recensies zijn zowel positieve als negatieve. Consumenten bespreken en vergelijken van verschillende middelen van de strijd tegen roken. Er is zelfs een speciaal forum waar op zijn indrukken zegt een vrijwilliger persoonlijk geprobeerd deze tool. Natuurlijk, veel van de beoordelingen achtergelaten door bijzondere mensen, het bevorderen van een product, maar u kunt echte reviews vinden. Als gevolg van de voorstudie schattingen biminitop, de efficiëntie van het gebruik, het gemak, de duur van de cursus, kunt u voorkomen dat wat de consument noemen “scheiding”.

Van bijzonder belang zijn de evaluaties van degenen die het effect van de Realquit professioneel kan inschatten. Het geeft een overzicht van de artsen.

Hoe om klanten te spreken?

Het forum, dat hun opmerkingen van de echte gebruikers hebben verlaten, laat zien hoe verschillende van hen spreken aan de consument.

Michael, 45 jaar:

roker met een geweldige ervaring. Toen ik begon voor de gezondheid gaan, ontstond de vraag pijnloos stoppen met roken. Gestopt op magneten Realquit. Ik zal eerlijk zijn – hielp niet. Droeg een maand, maar roken is niet ziek. Hier zag net dat sigaretten begonnen grijpen voor langer. En bedankt voor deze!

Svetlana, 38 jaar:

Samen met haar man in de running. Roken werd de weg. Geprobeerd om te stoppen, gebruikt de pil, de nicotinepleister, maar iets ging niet. Begon te voelen ziek. Gekocht Realquit. Draag voor twee weken. Roken bijna niet willen.

Elena, 25 jaar:

Met uw geliefde zijn van plan een kind. Ik rook want ik was 17. Heb ik besloten nodig zodat de baby was gezond te stoppen. Wilt u niet te vergiftigen pillen, over hypnose vertelde me de verschrikkingen. Dus kocht ik Realquit. Hoop dat zal helpen.

Dit vind je misschien ook leuk...