Schoonheid

Sliminazer – adviezen en prijs, is het de moeite waard, waar te koop?

Veilige en effectieve remedie voor gewichtsverlies ─ afslanken Sliminazerinazer. De toepassing maakt het mogelijk om de afbeelding aan te passen, zonder dat de gebruikelijke ritme van het leven. Een deel van de pleister uit slechts natuurlijke ingrediënten die effectief zijn voor vermagering de buik, benen en andere probleemgebieden zijn.

Hoe werkt afslanken Sliminazerinazer

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Chinese afslanken patch is zeer uitgebreid. Tijdens gebruik de volgende processen plaats:

 • Burned vet door afbraak van vetcellen.
 • Minder overgewicht.
 • Aktiviziruyutsya metabole processen.
 • Stabiliziruemost het lymfestelsel.
 • Toxinen en afvalproducten.
 • Minder of volledig verdwijnen cellulitis.
 • De huid herwint toon, strak en elastisch.
 • van het onderhuidse vet van overtollig vocht, zodat er geen zwelling.
 • Verminderde eetlust.
 • Verminderde inname van suiker, vetten, zetmeel uit voedsel.

Het werkingsprincipe transdermale pleister is eenvoudig. Nadat het gereedschap naar het lichaam werkzame bestanddelen van de kunststofmassa ( “tablet”) is bevestigd, begint op te treden. Krijgen in het circulatiesysteem, ze vrijwel direct doordringen in de huid en beginnen vetophopingen af ​​te breken.

Deze ongewenste belasting van het lichaam niet, conditie van de nieren, lever en andere organen wordt niet aangetast. Beveiligingspatch bewezen laboratorium resultaten.

Medium efficiëntie toeneemt vanwege de aanwezigheid van ultrafijne magneet in het midden van de pleister. Het produceert golven die dringen door de huid en het maken van de golf massage van Meridian, het versterken van het effect van de vetverbrandende natuurlijke componenten.

Composition Sliminazer

Nanoplastyri Sliminazer is gebaseerd op de Tibetaanse kruiden. Het is samengesteld uit:

 • Musk muskusherten ─ hongergevoel, stimuleert de stofwisseling.
 • Root Alisma ─ heeft een drainage effect, verwijdert overtollige vocht uit het lichaam, bestrijdt zwellingen.
 • Hawthorn ─ stimuleren de bloedsomloop, helpen om cholesterol te verlagen, het versterken van de bloedvaten, verhoging van het vermogen om stress om te gaan en het minimaliseren van stress.
 • Black sesamzaadjes ─ versnellen het proces van het afbreken van vet, ontgiften van het lichaam, het verwijderen van afvalstoffen, toxinen.
 • Senna blad (Senna zaden) ─ activeert het proces van het verwijderen van overtollig vocht, toxinen, een milde laxerende werking.
 • blaaswier (zee eik) ─ stimuleert de spijsvertering, stimuleert de activiteit van de schildklier hormonen stabiliseert, helpt om gewicht te verliezen.
 • Garcinia cambogia ─ versnelt de stofwisseling, stompt het gevoel van honger, verlangen om zoet voedsel te eten.
 • Guarana ─ verbetert metabole processen, reinigt de schepen uit cholesterol, verhoogt de algemene toon.
 • Peppermint ─ versnelt de stofwisseling, reinigt het lichaam, kalmeert het zenuwstelsel.

Hoe u de pleister gebruiken: instructies voor het gebruik Sliminazer

Waar om de patch te lijmen is afhankelijk van een specifiek doel. Als u nodig heeft om zich te ontdoen van de buik, gelijmd hij op de buik of de navel, wanneer er een wens om het volume van het onderste deel van het lichaam ─ het gebied van de billen te verminderen. Tegelijkertijd kunt u verschillende lijmen gebruiken, ze lijmen naar verschillende delen van het lichaam. De patch heeft een uitgesproken lokaal effect, maar ongeacht de locatie het helpt om gewicht te verliezen in het algemeen, om het silhouet te scherpen.

Uitgebreide in Europen op het gebruik van correctie patch:

 1. Voor het gebruik van de pleister moet een douche te nemen, is het raadzaam om een ​​scrub te gebruiken om de dode cellen geschild te verwijderen. Hierna gedeelte waarop de pleister wordt bevestigd moet worden afgeveegd met een vochtige doek.
 2. de verpakking die u nodig hebt om een ​​patch te krijgen en verwijder het beschermende papier sticker.
 3. Houd de pleister op de huid en druk goed aan, zodat het goed vast. Laat de patch op het lichaam aanbevolen voor 8-10 uur. Gewoon makkelijker om hem te houden voor de nacht.
 4. Na verwijdering van de pleister van de huid met warm water gewassen. Bovenop is het raadzaam om een ​​vochtinbrengende crème toe te passen.
 5. De volgende nacht, de pleister wordt op hetzelfde probleem, waar lag de vorige patch bevestigd, maar verschoven ging rakelings opzij.
 6. OL> Recommended uiteraard gebruik van de pleister is 28-30 dagelijks dagen. Om gewicht drastisch verlies je nodig hebt om 3 gangen passeren met een looptijd van 30 dagen elk.

  Maar de eerste resultaten van het gebruik van een inwikkeling patch zichtbaar veel vroeger:

 • Voor de eerste 3 dagen aktiviziruyutsya metabole processen, is er een diepe reiniging van het lichaam, zonder welke het onmogelijk is om gewicht te verliezen.
 • Na 5 dagen significante vermindering van het volume van het lichaam, vooral rond de taille en heupen.
 • Na 10 dagen regelmatig gebruik gewicht verminderd met 5 kg of meer, is het mogelijk buik en flanken te verwijderen in een korte tijd.

Ondanks de maximale beveiligingsmiddelen, heeft een actief effect op het lichaam, zodat er contra-indicaties voor het gebruik:

• Zwangerschap, lactatie.
• De periode van de menstruatie.
• Ziekten van het endocriene systeem.
• Diabetes.
• Individuele intolerantie voor de componenten van het gereedschap.
• infectie, koorts
• Dermatologische ziekten
• de aanwezigheid van wonden, brandwonden op de huid waar u een patch
Mogelijke bijwerkingen zal hechten….
• Verhoogde gevoeligheid van de huid
• een allergische reactie.

Sla de pleisters moet worden verzegeld in droge en donkere plaats bij een maximum temperatuur van 20 ° C. Houdbaarheid ─ voor 2 jaar.

Waar te koop afslanken Sliminazerinazer

Om een ​​afslankende patch op de officiële website, waarmee klanten authentieke producten van hoge kwaliteit biedt te kopen. De veiligheid en betrouwbaarheid van het product bevestigde de aanwezigheid van de relevante certificaten.
Samenwerking met ambtenaren Sliminazer, in staat zal zijn om jezelf te beschermen tegen het kopen van namaakproducten potentieel gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Een belangrijk voordeel van het kopen van online ─ de mogelijkheid om het te allen tijde te bestellen, als gevolg van de eisen van klanten worden geaccepteerd de klok rond. Vul het formulier in een speciaal gebied op de website waar u de naam en het telefoonnummer op te geven. Daarna zal u een oproep Manager, die alle details zal duidelijk worden ontvangen. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot product specificaties of de bepalingen en voorwaarden van de aankoop, kunt u contact opnemen met de operators ter verduidelijking.

Prijs, leverings- en betalingsvoorwaarden

Bestel herder Sliminazer op de officiële website zal op gunstige voorwaarden. De prijs is 990 … (korting van 50% is altijd geldig). De prijs voor een pakket, zonder verzendkosten.

Na een paar dagen van de bestelling zal worden geleverd aan uw adres. Betaling is contant bij aflevering na ontvangst van de goederen, het risico op fraude is uitgesloten.

Klanten adviezen Sliminazer

“Ik heb, net als veel op dit forum ook geen vertrouwen in deze tool. Nou ja, hoe kan een stuk van de pleister om vet van de buik te verwijderen? En zo niet mijn zus, nooit geprobeerd het waarschijnlijk zou doen. in totaal voor de week min 3 pond !!! “

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Natalia

“Ja, het verliezen van gewicht met Sliminazer is heel reëel Persoonlijk heb ik 7 pond. ‘Gebrand’ 2 maanden Echt leuk dat je geen behoefte aan een inspanning te leveren:. Voordat het naar bed gaan om de lijm pleisters, en in de ochtend op te ruimen. Tijdens het slapen, de vetten verdampen)) “

Galina V. EM>

“Ik wil op te merken levering is 5 dagen na de bestelling de patches waren al van mij voor de eerste dag, een fantastisch resultaat.. Ik voor het eerst geplakt, en dan nog ‘s nachts Dus de volgende ochtend het gewicht van 1 kilogram is afgenomen. in het algemeen beter om de patch te gebruiken ‘s nachts. Means zeer tevreden, hoewel deze verdere vooruitgang niet werd waargenomen, maar elke dag 100-200 g verloren. “

Marina S. Em>

Sliminazer

─ de beste afslanken patch in het huis. Het wordt aanbevolen om zich te ontdoen van overtollige gewicht, cellulitis, oedemen, ontgifting, maakt de huid elastisch en goed verzorgd uiterlijk. Hij vecht met vetafzetting, zelfs in probleemgebieden die niet of nauwelijks worden uitgewerkt tijdens het sporten. Het volume van de borst behouden blijft. Hierdoor wordt de figuur strak en verleidelijk.

Dit vind je misschien ook leuk...