Gezondheid

Smoke out – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

rookverslaving, die in veel gevallen leidt tot invaliditeit en overlijden van de patiënt. Volgens een Amerikaanse statistisch onderzoek, Roken vermindert het leven van een persoon gemiddeld 13 jaar. Het is niet verwonderlijk dat veel proberen te stoppen voor de gezondheid op te slaan. Maar maken het erg moeilijk. De reden hiervoor is de afhankelijkheid van nicotine. Maar gemakkelijk te vermijden als u denkt dat de verkopers van de spray “Rook”. Zij beweren dat stoppen met roken is mogelijk, als binnen 14 dagen voor de behandeling van mond medische nicotine.

Spray Roken Rook

“Rook”, belooft om u te ontdoen van slechte gewoonten 2 weken. Daarnaast heeft het een aantal positieve effecten op de gezondheid. Er wordt beweerd dat niet later dan 14 dagen krijg je:

 • een frisse adem;
 • witte glimlach;
 • mooi en goed verzorgd haar;
 • volle betekenis van geur.

U hoeft niet langer te stinken van sigarettenrook. Ga weg hoesten, en u zult zich veel beter voelen. Bovendien zal je stoppen met roken zonder:

 • wilskracht en nicotine;
 • gewichtstoename en een verhoogde eetlust;
 • mentale ongemak en stemmingswisselingen.

Gebruik instructies “Rook

Spray Smoking “Rook” je moet spuiten in de mond dagelijks. Het aantal toepassingen is niet beperkt. Er dient te worden toegepast wanneer u de behoefte aan nicotine voelen. Het verloop van de behandeling is meestal 2 weken. Verstuif vervolgens “Rook” je niet meer nodig. Je geeft sigaretten voorgoed.

Composition “Rook

“Rook”, aldus de officiële website, omvat:

 • medische nicotine ontwenningsverschijnselen te voorkomen en begeerten met roken te onderdrukken;
 • Gotu Kola – voor verbetering van het geheugen;
 • St. Janskruid – voor de normale functie van het zenuwstelsel;
 • pepermunt, eucalyptus, Melissa, menthol, voor een frisse adem.

Het is duidelijk dat, volgens de verkopers “Rook” de belangrijkste effect wordt geleverd door de zogenaamde medische nicotine. Hij verwijdert het verlangen naar sigaretten. Andere stoffen vervullen slechts een ondersteunende functie.

Het advies van de dokter Rook

“Rook” zal niet helpen om te stoppen met roken. In de samenstelling is er een medische nicotine. Deze stof bestaat niet in de natuur. Er is slechts één nicotine die in sigarettenrook.

Waarschijnlijk de verkopers “Rook” noemde deze term de gebruikelijke nicotine die medicijnen bevat. Dit is dezelfde chemische verbinding die in sigarettenrook. Het enige verschil zit hem in het doel. Nicotine in de vorm van pleisters of andere doseringsvormen gebruikt met als doel het elimineren van nicotineverslaving, nicotine en sigarettenrook is uitsluitend bedoeld voor menselijke behoefte aan roken.

Laten we eens kijken hoe deze producten die nicotine of andere nicotine-receptor stimulerende middelen te bedienen. Slechte gewoonte van de persoon die bestaat uit twee componenten: fysieke en psychologische. Fysieke effecten van nicotine op de stofwisseling. Psychologische – de gewoonte belemmering voor een sigaret bij blootstelling aan bepaalde triggers. Elk zij bezitten. Triggers meestal enkele tientallen en soms enkele honderden. Zij kunnen zijn:

 • het gebruik van het levensmiddel;
 • de inname van alcohol;
 • het aandrijfvlak;
 • naar het toilet gaan;
 • roepen zijn vrouw aan de telefoon, etc.

stoppen met roken, een persoon heeft om beide factoren te overwinnen – zowel psychologische en fysieke – op hetzelfde moment. Het is moeilijker dan om ze individueel te overwinnen. Daarom is het mogelijk om dit te maken. De eerste component van de psychologische verslaving te verwijderen en vervolgens fysiek

De fysieke component blijft, en psychologische links, tools op basis van nicotine. Het nemen van hen een persoon die niet rookt en spenen van de gewoonte om een ​​sigaret in zijn mond te houden. Toch heeft hij geen last van nicotine terugtrekking. Nadat de patiënt krijgt ontdoen van de mechanische gewoonte van het doen van aanscherping onder bepaalde omstandigheden, kunt u beginnen om zich te ontdoen van de afhankelijkheid van de fysiologische niveau. Drugs nicotine annuleren. Dit kan abrupt of met een geleidelijke verlaging van de dosis te worden gedaan.

Dus als “Rook” bevat nicotine, zoals aangegeven door de verkopers, deze tool is een van de medicijnen voor de weigering van de persoon van Smoking. Betekent dit dat het effectief is? Waarschijnlijk niet. Een website die verkoopt “Rook”, heeft geen vertrouwen in te boezemen. Het is goed mogelijk dat er geen nicotine in de samenstelling van de spray niet.

Het alarmeren de volgende verklaring op de officiële website:

1. “Rook” is de enige tool die u zullen helpen stoppen met roken.

In feite, als je “Rook” nicotine bevat, heeft tientallen tegenhangers. By the way, hun doeltreffendheid vaak laat veel te wensen over.

2. “Rook” elimineert afhankelijkheid gedurende 14 dagen.

Het is niet waar. Het merendeel van de analogen die binnen 4 weken. Soms worden ze meer gebruikt. Waarom zou “Rook” bevrijd van nicotine verslaving zo snel, als het niet van hen verschillen?

3. “Rook Out” heeft geen bijwerkingen.

Het is onmogelijk. Indien het product bevat nicotine of andere stimulerende nicotinische cholinergische receptoren, moet het contra-indicaties en bijwerkingen. In de instructies om dergelijke geneesmiddelen je een grote lijst van bijwerkingen zijn. En hoewel zeer zeldzaam, 100% veilig dergelijke fondsen kan niet worden genoemd. Omdat nicotinische receptoren zijn aanwezig in veel gebieden van het menselijk lichaam, zodat nicotine of de vervangers beïnvloeden vrijwel alle organen en systemen.

Al het bovenstaande getuigt van het feit dat de verkopers “Rook” verstrekken onjuiste gegevens over de eigenschappen, de samenstelling en de klinische werkzaamheid van dit product. Hoogst waarschijnlijk zal u een regelmatige verfrissende spray voor de mond te ontvangen. De meest effectieve componenten erin zijn pepermunt en eucalyptus. Ze ruiken lekker, maar zal nauwelijks helpen om te stoppen met roken.

Prijs Rook

“Rook” kosten …. Het is niets als je het vergelijkt met het geld dat je uitgeeft maandelijks op sigaretten. U koopt zal waarschijnlijk een aantal flessen van de spray te bieden, zodat u een volledige verloop van de behandeling te voltooien.

Waar te koop?

Spray Smoking “Smoke Out” wordt verkocht op de officiële website: smoke-out-spray. Je kan het kopen, om de levering aan de dichtst bij het huis postkantoor. Hiervoor moet u uw informatie in het bestelformulier in te voeren, niet te vergeten om uw land van verblijf te geven. Nadat u een gesprek ontvangt terug op de telefoon, moet de bestelling mondeling bevestigen. Het pakket zal de volgende dag worden gemaakt. Na een paar dagen kun je naar het postkantoor en pick-up van uw spray.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *